Agenda

Bezoek één van deze vijf werven op Open Wervendag

7 mei

Op zondag 7 mei is het weer tijd voor Open Wervendag. Natuurlijk is ook Dewaele van de partij! Tussen 10u en 17u kun je terecht bij maar liefst 5 van onze werven. Welke die zijn? Lees snel even mee! 

Open werf in Bonheiden

Een zeer ruime woning met een unieke indeling die je zeker niet elke dag ziet: dat mag je verwachten van onze werf in Bonheiden. Met haar wasserstrich gevelsteen is deze villa een eyecatcher van formaat. Dankzij de ligging tussen de paarden garandeert dit stekje bovendien dat je er helemaal tot rust komt!

Adres: Meiboomstraat 10, 2820 Bonheiden
Openingsuren: zondag 7 mei van 10 tot 17 uur

Open werf in De Pinte

Droom jij ook van een woning die moderne stijlen verzoent met warme gevelmaterialen? Dan is een bezoek aan onze kijkwoning in opbouw in De Pinte zeker de moeite waard. Dit hedendaags optrekje met houten gevel straalt karakter uit. De open leefruimte heeft een met glaswand afgeschermde bureauruimte en is zeer ruim.

Adres: Den Beer 3, 9840 De Pinte
Openingsuren: zondag 7 mei van 10 tot 17 uur

Open werf in Vichte

In deze woning vind je met de zwarte en witte kleuren een flink staaltje modern terug, gecombineerd met pure klasse. Een stukje unicum dus, zeker omdat de leefruimte zich op de eerste verdieping bevindt. Een groot schuifraam brengt je meteen op een ruim dakterras. Deze woning in houtskelet is reeds gechapt en staat klaar voor de gietvloer.

Adres: Klaverstraat 3, 8570 Vichte
Openingsuren: zondag 7 mei van 10 tot 17 uur

Open werf in Longchamps 

Wie een klassieke vormgeving verkiest boven een moderne stijl, zal zeker zijn slag slaan in onze kijkwoning te Longchamps. De houten gevelbekleding zorgt voor warme accenten. Ook de carport is in ceder afgewerkt!

Tip: Bezoek deze dag ook eens onze afgewerkte kijkwoning in Saint-Denis-Bovesse, op vijf minuutjes van deze werf.

Adres: Rue du Culot 35, 5310 Longchamps
Openingsuren: zondag 7 mei van 10 tot 17 uur

Open werf in Templeuve 

Op zoek naar een ruime woonst? Dan is het tijd om je te laten inspireren door onze werf in Templeuve. Naast haar ruime oppervlakte met niet minder dan 3 verdiepingen vallen enkele andere speciale kenmerken meteen op. Zo is de zitruimte licht verzonken, heeft de bouwheer via een glasvlak in de vloer zicht op de wijnkelder én staat de achtergevel schuin op de andere gevels.

Als kers op de taart mag je rekenen op een grote carport en een mix van gevelmaterialen, waaronder ceder, eternit beplating, gevelsteen en crepi.

Adres: Rue Cazeau 63, 7520 Templeuve
Openingsuren: zondag 7 mei van 10 tot 17 uur

Meer weten over onze open werven? Neem vandaag nog contact op met Dewaele! 

BouwXpo Kortrijk

11 november - 13 november

Interesse in houtskeletbouw? Breng ons een bezoekje op BouwXpo in Kortrijk Xpo van 11 tot en met 13 november 2016. Gratis toegang.

Dewaele Houtskeletbouw op BouwXpo

Stand nr. 100

Data en openingsuren

 • Vrijdag 11 november: van 10-20 uur
 • Zaterdag 12 november: van 13-18 uur
 • Zondag 13 november: van 10-18 uur

Gratis

BouwXpo is sinds dit jaar volledig gratis.

Locatie

Kortrijk Xpo – Hal 1 & 2
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk 
Ingang via Xpo Noord en Xpo Zuid

Win een wellness weekend

Als je naar onze stand op BouwXpo komt, maak je kans op een fantastisch weekendje wellness! Overnachten doe je in de B&B Vita Roka (Ursel), gebouwd door Dewaele Houtskeletbouw. Resultaat? Je kunt zélf het verschil voelen!

Geen tijd om ons te bezoeken op BouwXpo? Je bent ook steeds welkom in onze toonzaal of één van onze kijkwoningen.

Info-apéro energiezuinig bouwen op zondag

26 maart
Welkom in onze toonzaal in Deerlijk! 

Heb je bouwplannen en wil je energiezuinig bouwen? Kom naar onze infosessie en ontdek waarom houtskeletbouw het beste antwoord is. We delen geen moeilijke termen, wel praktische oplossingen waarmee je geniet van optimaal wooncomfort én een lagere energiefactuur. Voor elk budget en elke bouwwens.

Waarom je onze info-apéro niet wil missen:

 • Architect aan het woord
 • Advies over energiezuinig bouwen met houtskeletbouw
 • Testimonial van een Dewaele-klant
 • Bezoek aan onze productie

Wil je erbij zijn? We ontvangen je graag vanaf 10.30 uur met een hapje en een drankje. Bevestig jouw aanwezigheid via bovenstaande link.

Lukt het niet om langs te komen op 26 maart? Maak een afspraak met een van onze bouwadviseurs op een moment dat jou het best past.

Bezoek een woning in opbouw tijdens Open Wervendag

15 mei

Op zondag 15 mei is het opnieuw Open Wervendag. Wil je graag eens een Dewaele-woning bezoeken of ben je benieuwd naar de trends en mogelijkheden in houtskeletbouw? Kom van 10 tot 17 uur vrijblijvend langs in één van onze 4 werven en maak in levenden lijve kennis met de troeven van Dewaele Woningbouw.

Energiezuinige woning op maat in Deerlijk

Deze woning is nog in volle opbouw en is een verkaveling van Dewaele. Dit lot is 1 van de 12 woningen, waarvan er nog 6 beschikbaar zijn. De open bebouwing is gelegen in een rustige buurt dicht bij het centrum van Deerlijk en is hierdoor perfect gesitueerd voor woon-werk.

Het compacte ontwerp speelt perfect in op het terrein en vormt zo een harmonieus geheel. De genuanceerde grijstinten geven de gevel een tijdloze uitstraling. De vele raampartijen creëren dan weer een aangename, lichtrijke sfeer in huis. Ook de indeling van de woning zorgt ervoor dat elke ruimte optimaal benut wordt om het wooncomfort te vergroten.

Wil je deze werf graag eens bekijken? Bezoek de woning op zondag 15 mei!

Adres: Muldersstraat lot 12, 8540 Deerlijk

 

Compacte lage energiewoning in Geraardsbergen

openwervendag geraardsbergen

De lichtgrijze gevelsteen in combinatie met het thermisch behandeld hout springen onmiddellijk in het oog. Zeker de ruime carport geeft extra karakter aan de woning en is zowel functioneel een troef als esthetisch een echt plaatje. Met het oog op de toekomst is de woonst efficiënt ingedeeld en voorzien van heel wat volume. Ook op vlak van energiezuinigheid scoort deze woning en voldoet ze mooi aan de huidige normen. Benieuwd hoe deze moderne woning vorm krijgt? Kom langs op zondag 15 mei!

Adres: Onkerzelestraat 26, 9500 Onkerzele (Geraardsbergen)

 

Strakke lage energie woning in Lubbeek

De imposante voorgevel maakt meteen duidelijk dat ruimte hier overheerst. De grijze steen en het zwarte schrijnwerk geven de woonst een hedendaags en klassevol uiterlijk. De achterkant van de woning toont hoe het wooncomfort naar een hoog niveau wordt getild. Een panoramisch schuifraam laat een portie natuurlijk licht naar binnen. En om oververhitting te voorkomen, zorgt de luifel ervoor dat het steeds aangenaam in huis is.

Nieuwsgierig hoe de werken vorderen? Aanschouw het met je eigen ogen op zondag 15 mei!

Adres: Drogenhof 19, 3210 Lubbeek

 

 

Hedendaagse woning in Tilly (Villers-la-Ville)

journee chantiers ouverts

Deze moderne woning vind je terug in de wonderlijke natuur van Tilly. Het indrukwekkende ontwerp valt op in de groene omgeving en daar heeft de brede voorgevel zeker iets mee te maken. De lichte tint van de steen, het warme hout en het donkere schrijnwerk geeft een mooi contrast aan de woning. Dankzij de zuidelijke oriëntatie en een maximaal ruimtegevoel zullen de eigenaars absoluut genieten van hun woonst. Geïnteresseerd om deze imponerende woning in opbouw in het echt waar te nemen? Je bent welkom op zondag 15 mei!

Adresse : Avenue des Peupliers 3, 1495 Tilly (Villers-la-Ville)

Nederlands translation unavailable for Portes Ouvertes : Maison Témoin à Casteau (région Mons).

Bouwroute

13 maart - 14 maart

Zaterdag 13 en zondag 14 maart van 13u00 tot 18u00.

Heb je bouwplannen en wil je weten wat er voor jouw budget mogelijk is? Op 13 en 14 maart stellen we tijdens Bouwroute de deuren van onze kijkwoningen in De Pinte en Werchter voor je open. Voor jou alleen, want tijdens deze opendeurdag op afspraak verwelkomen onze bouwadviseurs je er op de meest veilige manier en tonen ze tijdens een persoonlijke rondleiding alle mogelijkheden van houtskeletbouw. Voor elke stijl en elk budget*. 
*Een afgewerkte nieuwbouw woning op jouw bouwgrond kan vanaf €250.000,- ex btw.

Maak een afspraak voor een individuele rondleiding

Bouwen in West-Vlaanderen?
Maak hier een afspraak met Dominiek in De Pinte (enkel op zaterdag)

Bouwen in Oost-Vlaanderen(volzet)
Maak hier afspraak met Vincent op een ander moment

Bouwen in Antwerpen, Vlaams-Brabant of Limburg
Maak hier een afspraak met Marita in Werchter.

Met of zonder plan, architect of bouwgrond: reken op gepast advies voor jouw woondroom. Bovendien ga je niet alleen met heel wat inspiratie naar huis, maar ook met een gratis catalogus met 20 plannen van woningen en bijhorende prijs.

Schrijf je snel in, het aantal plaatsen is beperkt!

Opendeurdag kijkwoningen op 5 maart bij Dewaele Woningbouw

5 maart

Zondag 5 maart 2023 van 14 tot 17 uur

Wil je graag energiezuinig en toekomstgericht bouwen? Kom dan op zondag 5 maart zeker langs in onze kijkwoningen in De Pinte of Werchter.

Op onze opendeurdag tonen we je hoe we met houtskeletbouw maximale energiezuinigheid garanderen. Tijdens een persoonlijke rondleiding in de kijkwoning lichten onze bouwadviseurs je heel graag de energiebesparende oplossingen van Dewaele toe. 

Wil je na de opendeurdag alles thuis rustig op een rijtje zetten? Dat kan perfect met de gloednieuwe inspiratiebrochure die je gratis mee naar huis krijgt. Kom langs en profiteer van speciale voorwaarden!

Locaties

 • Kijkwoning De Pinte - Den Beer 3, 9840 De Pinte
 • Kijkwoning Werchter - Nieuwe Baan 45, 3118 Werchter

 

Lukt het niet om langs te komen op 5 maart, maar ben je toch benieuwd naar de troeven van bouwen met Dewaele? Maak dan een afspraak met een van onze bouwadviseurs.

Tip: Hoe vroeger je bij ons langskomt met je bouwwens, hoe beter we je kunnen adviseren om het maximale uit je bouwbudget te halen.

Bis, dé bouwbeurs

5 oktober - 13 oktober

Ook dit jaar kan je Dewaele Woningbouw bezoeken op bis. Deze bouwbeurs is ondertussen aan haar 31ste editie toe en verwacht opnieuw minstens 70.000 bezoekers. Kom je graag eens langs? Download dan hier je gratis tickets! 

Heb je bouwplannen? Kom dan zeker eens langs op bis in Flanders Expo van 5 tot en met 13 oktober 2019. De Dewaele Woningbouwspecialisten geven er met plezier antwoord op al je vragen. Bovendien ontvangt iedereen die bij ons langskomt voor een gesprek een gratis sporttas!

Plaats

Hal 1, stand 1566

Flanders Expo – Maaltekouter 1 in Gent (Sint-Denijs-Westrem)

Gratis toegang

Download hier je gratis ticket(s) dankzij Dewaele Woningbouw! 

Data

Zaterdag 5 tot en met zondag 13 oktober 2019

Openingsuren

Week: 13u-18u30
Weekend: 10u-18u30
Vrijdag 11 oktober: 13u-23u (nacht van bis)

 

Geen tijd om naar bis te gaan? Bezoek ons dan tijdens het opendeurweekend op 19 en 20 oktober in onze kijkwoningen van De Pinte & Werchter.

Tot binnenkort, 
Team Dewaele 

Bezoek een Dewaele-woning tijdens Open Wervendag

19 mei

Ook dit jaar stellen we tijdens Open Wervendag een aantal van onze projecten voor je open. Ben je benieuwd naar de trends en mogelijkheden in houtskeletbouw? Ontdek ze op zondag 19 mei van 10 tot 17 uur op één van onze drie werven.

Open Werf in Eeklo

Open werf Eeklo

Deze hedendaagse woning in houtskeletbouw bewijst dat strakke lijnen en warme materialen mooi samengaan. Een houten gevelbekleding, grote raampartijen en een gevelsteen in een genuanceerde tint brengen comfort met een creatief en persoonlijk karakter. Met oog op de toekomst.

De unieke indeling besteedt niet alleen aandacht aan alle (energie)eisen waaraan een hedendaagse woning moet voldoen, maar ook aan de persoonlijke wensen van de bewoners. Leuk detail, een glazen wand in de woonkamer biedt hen als autoliefhebbers een mooi uitzicht op de garage. De woning zit in de laatste afwerkingsfase, is gepleisterd en gevloerd. 

Adres: Vlasstraat 14, Eeklo
Te bezichtigen: van 10 tot 17 uur

Bekijk alle Open Werven van Dewaele Woningbouw

Open Werf in Kapellen

Open Werf Kapellen

Op zoek naar een thuis waar je helemaal tot rust komt? Deze moderne villa is volledig in harmonie met de groene omgeving. De glazen achtergevel laat het daglicht tot diep in de woning binnendringen en biedt een prachtig uitzicht op de tuin en het achtergelegen bos.

De bijzondere gevelafwerking van hout én plaatmateriaal geeft deze villa een tijdloze en unieke look en trekt meteen je aandacht. Grijp je kans om deze strakke woning tijdens Open Wervendag te bezoeken: de vloer- en pleisterwerken zijn afgerond, de speciale gevelwerken zijn nu in uitvoering. 

Adres: Hoek Varenlaan/Corsicalaan, Kapellen
Te bezichtigen: van 10 tot 17 uur

Bekijk alle Open Werven van Dewaele Woningbouw

Open Werf in ’s Gravenbrakel

Open Werf 's Gravenbrakel

Stap deze ruime woning binnen via de subtiel verdoken voordeur en laat je verrassen door een atypische architectuur en bijzondere technieken. ‘Derrière le mur’ of achter de gesloten voorgevel tref je namelijk een compleet open ruimte met zicht op de velden. De combinatie van glas en pleisterwerk, afgewerkt met gevelsteen, geven deze hedendaagse woning de allures van een kubusvormig schip. Een architecturaal pareltje, gechapt en klaar voor de vloer- en plafondwerken, dat zeker de moeite waard is om te bezoeken.

Adres: Chemin de la Fontenelle 20, ‘s Gravenbrakel
Te bezichtigen: van 10 tot 17 uur

Bekijk alle Open Werven van Dewaele Woningbouw

Dewaele Woningbouw op Batibouw 2020

29 februari - 8 maart

Energiezuinig bouwen, het is een begrip dat tegenwoordig wel vaker ter sprake komt. Zeker wanneer je gaat bouwen. Heb jij bouwplannen? Kom ze met ons bespreken tijdens Batibouw 2020 en ontdek alle mogelijkheden van houtskeletbouw voor duurzaam wooncomfort. En er is meer: met onze exclusieve Batibouw Solar Pack-actie investeren we letterlijk in jouw energiezuinige toekomst!

Focus op duurzaam wooncomfort

Wil je energiezuinig bouwen? Dan is hout het meest geschikte materiaal: je hoeft je geen zorgen te maken over isolatie, luchtdichtheid en akoestiek en je bent zeker van optimaal wooncomfort. Bezoek ons op stand 05232 en ontdek meer voordelen en alle mogelijkheden van houtskeletbouw.

Vraag je gratis Batibouw tickets

Batibouw Solar Pack-actie: krijg gratis zonnepanelen en profiteer jarenlang van kosteloze energie!*

Want bouwen met Dewaele Woningbouw, dat is kiezen voor een betrouwbare partner die mee investeert in jouw energiezuinige toekomst! Wat houdt de Solar Pack-actie in? Iedereen die tussen 29/2 en 31/3/2020 z’n bouwproject met ons bespreekt en dit vóór 31/10/2020 bekrachtigt met een ondertekende overeenkomst, krijgt een gratis pakket zonnepanelen t.w.v. 3.900 Wp!

 • 12 monokristallijne zonnepanelen, zwart
 • Vermogen: 325 Wp/stuk
 • Gratis levering, plaatsing en activering
 • Geschatte opbrengst over 25 jaar: 85.000 à 90.000 Kwh

Batibouw praktisch

Kom vrijblijvend langs en krijg een antwoord op al jouw vragen

 • Batibouw 2020: van 29-2 t.e.m. 8-3
 • Op weekdagen van 12 tot 20.30 u. & in het weekend: 10 tot 18 u
 • Brussels Expo
 • Vind ons in paleis 5, stand 05232

Met of zonder plan, architect of bouwgrond: we geven je graag het gepaste advies voor jouw woondroom. Kan je er niet bij zijn op Batibouw? Maak een afspraak met een van onze bouwexperten of breng een bezoekje aan onze kijkwoningen.

*Actie geldig onder voorwaarden van 29/2 t.e.m. 31/3/2020. Enkel geldig voor alle nieuwe contacten voor wie een offerte opgesteld wordt aan tarief 2020 en de overeenkomst vóór 31/10/2020 ondertekend is, met een aannemingssom van minimaal 200.000 euro, exclusief btw. Dewaele Woningbouw levert, plaatst en activeert 12 zwarte monokristallijne panelen van 325 Wp met een totaal vermogen van 3.900 Wp. Niet cumuleerbaar met andere acties. Niet inwisselbaar tegen contant geld.

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.