Agenda

Bezoek één van deze vijf werven op Open Wervendag

7 mei

Op zondag 7 mei is het weer tijd voor Open Wervendag. Natuurlijk is ook Dewaele van de partij! Tussen 10u en 17u kun je terecht bij maar liefst 5 van onze werven. Welke die zijn? Lees snel even mee! 

Open werf in Bonheiden

Een zeer ruime woning met een unieke indeling die je zeker niet elke dag ziet: dat mag je verwachten van onze werf in Bonheiden. Met haar wasserstrich gevelsteen is deze villa een eyecatcher van formaat. Dankzij de ligging tussen de paarden garandeert dit stekje bovendien dat je er helemaal tot rust komt!

Adres: Meiboomstraat 10, 2820 Bonheiden
Openingsuren: zondag 7 mei van 10 tot 17 uur

Open werf in De Pinte

Droom jij ook van een woning die moderne stijlen verzoent met warme gevelmaterialen? Dan is een bezoek aan onze kijkwoning in opbouw in De Pinte zeker de moeite waard. Dit hedendaags optrekje met houten gevel straalt karakter uit. De open leefruimte heeft een met glaswand afgeschermde bureauruimte en is zeer ruim.

Adres: Den Beer 3, 9840 De Pinte
Openingsuren: zondag 7 mei van 10 tot 17 uur

Open werf in Vichte

In deze woning vind je met de zwarte en witte kleuren een flink staaltje modern terug, gecombineerd met pure klasse. Een stukje unicum dus, zeker omdat de leefruimte zich op de eerste verdieping bevindt. Een groot schuifraam brengt je meteen op een ruim dakterras. Deze woning in houtskelet is reeds gechapt en staat klaar voor de gietvloer.

Adres: Klaverstraat 3, 8570 Vichte
Openingsuren: zondag 7 mei van 10 tot 17 uur

Open werf in Longchamps 

Wie een klassieke vormgeving verkiest boven een moderne stijl, zal zeker zijn slag slaan in onze kijkwoning te Longchamps. De houten gevelbekleding zorgt voor warme accenten. Ook de carport is in ceder afgewerkt!

Tip: Bezoek deze dag ook eens onze afgewerkte kijkwoning in Saint-Denis-Bovesse, op vijf minuutjes van deze werf.

Adres: Rue du Culot 35, 5310 Longchamps
Openingsuren: zondag 7 mei van 10 tot 17 uur

Open werf in Templeuve 

Op zoek naar een ruime woonst? Dan is het tijd om je te laten inspireren door onze werf in Templeuve. Naast haar ruime oppervlakte met niet minder dan 3 verdiepingen vallen enkele andere speciale kenmerken meteen op. Zo is de zitruimte licht verzonken, heeft de bouwheer via een glasvlak in de vloer zicht op de wijnkelder én staat de achtergevel schuin op de andere gevels.

Als kers op de taart mag je rekenen op een grote carport en een mix van gevelmaterialen, waaronder ceder, eternit beplating, gevelsteen en crepi.

Adres: Rue Cazeau 63, 7520 Templeuve
Openingsuren: zondag 7 mei van 10 tot 17 uur

Meer weten over onze open werven? Neem vandaag nog contact op met Dewaele! 

BouwXpo Kortrijk

11 nov - 13 nov

Interesse in houtskeletbouw? Breng ons een bezoekje op BouwXpo in Kortrijk Xpo van 11 tot en met 13 november 2016. Gratis toegang.

Dewaele Houtskeletbouw op BouwXpo

Stand nr. 100

Data en openingsuren

  • Vrijdag 11 november: van 10-20 uur
  • Zaterdag 12 november: van 13-18 uur
  • Zondag 13 november: van 10-18 uur

Gratis

BouwXpo is sinds dit jaar volledig gratis.

Locatie

Kortrijk Xpo – Hal 1 & 2
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk 
Ingang via Xpo Noord en Xpo Zuid

Win een wellness weekend

Als je naar onze stand op BouwXpo komt, maak je kans op een fantastisch weekendje wellness! Overnachten doe je in de B&B Vita Roka (Ursel), gebouwd door Dewaele Houtskeletbouw. Resultaat? Je kunt zélf het verschil voelen!

Geen tijd om ons te bezoeken op BouwXpo? Je bent ook steeds welkom in onze toonzaal of één van onze kijkwoningen.

Bezoek een Dewaele-woning tijdens Open Wervendag

19 mei

Ook dit jaar stellen we tijdens Open Wervendag een aantal van onze projecten voor je open. Ben je benieuwd naar de trends en mogelijkheden in houtskeletbouw? Ontdek ze op zondag 19 mei van 10 tot 17 uur op één van onze drie werven.

Open Werf in Eeklo

Open werf Eeklo

Deze hedendaagse woning in houtskeletbouw bewijst dat strakke lijnen en warme materialen mooi samengaan. Een houten gevelbekleding, grote raampartijen en een gevelsteen in een genuanceerde tint brengen comfort met een creatief en persoonlijk karakter. Met oog op de toekomst.

De unieke indeling besteedt niet alleen aandacht aan alle (energie)eisen waaraan een hedendaagse woning moet voldoen, maar ook aan de persoonlijke wensen van de bewoners. Leuk detail, een glazen wand in de woonkamer biedt hen als autoliefhebbers een mooi uitzicht op de garage. De woning zit in de laatste afwerkingsfase, is gepleisterd en gevloerd. 

Adres: Vlasstraat 14, Eeklo
Te bezichtigen: van 10 tot 17 uur

Bekijk alle Open Werven van Dewaele Woningbouw

Open Werf in Kapellen

Open Werf Kapellen

Op zoek naar een thuis waar je helemaal tot rust komt? Deze moderne villa is volledig in harmonie met de groene omgeving. De glazen achtergevel laat het daglicht tot diep in de woning binnendringen en biedt een prachtig uitzicht op de tuin en het achtergelegen bos.

De bijzondere gevelafwerking van hout én plaatmateriaal geeft deze villa een tijdloze en unieke look en trekt meteen je aandacht. Grijp je kans om deze strakke woning tijdens Open Wervendag te bezoeken: de vloer- en pleisterwerken zijn afgerond, de speciale gevelwerken zijn nu in uitvoering. 

Adres: Hoek Varenlaan/Corsicalaan, Kapellen
Te bezichtigen: van 10 tot 17 uur

Bekijk alle Open Werven van Dewaele Woningbouw

Open Werf in ’s Gravenbrakel

Open Werf 's Gravenbrakel

Stap deze ruime woning binnen via de subtiel verdoken voordeur en laat je verrassen door een atypische architectuur en bijzondere technieken. ‘Derrière le mur’ of achter de gesloten voorgevel tref je namelijk een compleet open ruimte met zicht op de velden. De combinatie van glas en pleisterwerk, afgewerkt met gevelsteen, geven deze hedendaagse woning de allures van een kubusvormig schip. Een architecturaal pareltje, gechapt en klaar voor de vloer- en plafondwerken, dat zeker de moeite waard is om te bezoeken.

Adres: Chemin de la Fontenelle 20, ‘s Gravenbrakel
Te bezichtigen: van 10 tot 17 uur

Bekijk alle Open Werven van Dewaele Woningbouw

Dewaele op Batibouw 2019

21 feb - 3 Mar

21 februari gaat de grootste Belgische beurs voor Bouw, Renovatie en Inrichting terug van start. En ook wij zijn terug van de partij! Met ons méér dan 60 jaar ervaring in maatwerk woningbouw en onze focus op duurzaam wooncomfort helpen wij je graag op weg met je bouwproject. Hoe? Kom stand Hall 8, stand 212 dan zeker eens een bezoekje brengen! 

Ontdek alles over houtskeletbouw op Batibouw!

Heb je bouwplannen en ben je op zoek naar een ecologische bouwstijl? Bezoek Dewaele Woningbouw op Batibouw en ontdek er alle voordelen, trends en energiebesparende toepassingen van een woning in houtskeletbouw.

Meer redenen om ons een bezoek te brengen tijdens Batibouw?

  • Je krijgt een concreet beeld van houtskeletbouw
  • Een persoonlijk gesprek met jouw regioverantwoordelijke (én je krijgt een leuke tas)
  • Bewonder onze gigantische LED-wall
  • We trakteren jou op een hapje en een drankje

Wil je jouw bouwproject bespreken met Dewaele? Kom je bouwplannen bespreken en krijg een gratis sporttas!

sporttas

Kijk hier voor data en openingsuren van Batibouw >

 

Kan je niet aanwezig zijn op Batibouw? Bezoek dan onze kijkwoning in Werchter, onze nieuwe kijkwoning in De Pinte of neem dan contact op met een van onze experten.

Open-Houtbouw-Dag

10 feb

Zondag 10 februari is het weer zover! Dan is het immers terug Open-Houtbouw-Dag. Op deze dag kan je op diverse plaatsen in Vlaanderen woningen en werven gaan bekijken van bouwondernemingen met een specialisatie in houtskeletbouw en houtmassiefbouw. Ook wij kunnen hier natuurlijk niet ontbreken!

Kom op 10 februari even langs in onze kijkwoningen te Werchter en De Pinte en krijg al jouw vragen omtrent houtskeletbouw beantwoordt. Tot dan!

Kijkwoning De Pinte

Den Beer 3
9840 De Pinte

Geopend van 10 tot 16 uur.

Ontdek hier meer informatie en foto’s van deze woning.

Kijkwoning Werchter

Nieuwe Baan 45
3118 Werchter

Geopend van 10 tot 16 uur.

Ontdek hier meer informatie en foto’s van deze woning.

Bezoek je onze kijkwoningen liever op een ander moment? Maak dan hier een afspraak.

Bouw & Reno in Antwerp Expo

12 jan - 20 jan

Van 12 tot en met 20 januari 2019 staat Dewaele Woningbouw op Bouw & Reno, de bouw -en renovatiebeurs in Antwerp Expo. Breng ons zeker een bezoekje! Vraag hier je gratis tickets aan.

Antwerpen maakt zich klaar voor een nieuwe editie van de bouwbeurs Bouw & Reno.

Als referentie op vlak van houtskeletbouw en energiezuinig bouwen is ook Dewaele opnieuw van de partij, meer bepaald in hal 2 aan stand 2132.

Ontvang gratis toegangstickets én een leuke retro sporttas

sporttas

Dewaele schenkt gratis tickets weg voor Bouw & Reno. > Vraag ze hier aan! < 

Kom je bouwplannen bespreken op onze stand en ontvang een gratis sporttas!

Kan je niet aanwezig zijn op Bouw & Reno? Bezoek dan onze kijkwoning in Werchter, onze nieuwe kijkwoning in De Pinte of neem dan contact op met een van onze experten.

Nieuwbouwzondag in De Pinte & Werchter

28 apr

Bezoek tijdens Nieuwbouwzondag, op zondag 28 april, deze energieneutrale woning in De Pinte en energiezuinige woning in Werchter.

Kijkwoning De Pinte

Den Beer 3
9840 De Pinte

Geopend van 14 tot 18 uur op zondag 28 april 2019. 

Ontdek hier meer informatie en foto’s van deze woning.

Kijkwoning Werchter

Nieuwe Baan 45
3118 Werchter

Geopend van 14 tot 18 uur op zondag 28 april 2019.

Ontdek hier meer informatie en foto’s van deze woning.

Bezoek je onze kijkwoningen liever op een ander moment? Maak dan hier een afspraak.

Bezoek onze kijkwoning in De Pinte, op amper 10 minuten van Gent

6 okt - 14 okt

Plannen om naar Gent te gaan? Zak dan meteen af naar de jongste kijkwoning van Dewaele Woningbouw in De Pinte voor een persoonlijke rondleiding. Op amper tien minuten rijden van Gent ontdek je alle mogelijkheden en de nieuwste technieken in houtskeletbouw om duurzaam én esthetisch te bouwen.

Opendeur

Ontdek in onze kijkwoning in De Pinte alle mogelijkheden om je thuis tot in de puntjes af te werken.

De kijkwoning is open op 6 & 7 oktober en 13 & 14 oktober, telkens van 14 tot 18 u.

Iedereen die langs komt krijgt een gratis drankje & retro Dewaele sporttas aangeboden.

Kijkwoning De Pinte
Den Beer 3
9840 De Pinte

Kan je niet langskomen tijdens het openingsweekend? Geen probleem, contacteer ons voor een afspraak of kom vrijblijvend langs iedere zaterdag van 14 tot 18 u.

Mooi en energiezuinig wonen

Deze nieuwste woning in het rijtje kijkwoningen toont perfect waar Dewaele Woningbouw naar streeft: duurzaam en energieneutraal bouwen met alle laatste technieken. Je hoeft zelfs niet te kiezen tussen een strakke architectuur of een energiezuinig ontwerp, je krijgt gewoon beide! De blikvanger van deze woning is dan ook de ultralage energiefactuur.

De woning in De Pinte behaalt een EPB-resultaat dat dertig punten beter scoort dan de strengste EPB-norm die in 2021 vereist is. Een isolatieschil via het zogenaamde wandconcept type 12 resulteert in een maximale isolatiewaarde met een minimale wanddikte. Dewaele Woningbouw koos verder voor driedubbele beglazing, vloerverwarming, een warmtepomp, zonnepanelen en een ventilatiesysteem met warmterecuperatie. Een investering die niets dan voordelen biedt voor je budget.

Ontdek hier meer over de kijkwoning in De Pinte ›

Ontvang onze brochure

 

Open Kijkdagen in De Pinte & Werchter

15 sep - 16 sep

Het is weer zover! Op zaterdag 15 en zondag 16 september 2018 opent Dewaele zijn deuren in De Pinte & Werchter. Lees snel even mee.

Open Kijkdag in De Pinte op zaterdag 15 september

De jongste woning in het rijtje kijkwoningen van Dewaele Woningbouw en absoluut paradepaardje qua energiezuinigheid. Met een E-peil van 0 laat deze energieneutrale kijkwoning zien dat je zonder zware bouwkundige ingrepen ook duurzaam kan bouwen. Via slimme ingrepen op het gebied van isolatie en luchtdichtheid, en een eigen energieproductie via zonnepanelen scoort de kijkwoning vandaag al beter dan de energienorm van 2021 die een E-peil van 30 oplegt.

Adres: Den Beer 3, 9840 De Pinte
Openingsuren: zaterdag 15 september van 14 tot 18 uur
Bekijk hier meer foto's.

Open Kijkdag in Werchter op zondag 16 september

Het ontwerp van onze woning is eenvoudig, maar net daardoor opvallend. Een spel van verschillende rechthoekige volumes maakt het tot een speels en strak geheel. Beneden zijn er bakstenen met een onzichtbare voeg, boven een bekleding met lamellen van cederhout. Aan de woonkamer grenst een terras van ipé, de draagstructuur is dan weer van merbau. Binnenin is er beneden gewerkt met een eenvoudig keramische tegel, boven is er parket.

Adres: Nieuwe Baan 45, 3118 Werchter
Openingsuren: zondag 16 september van 14 tot 18 uur
Bekijk hier meer foto's.

Inspiratie nodig? Vraag alvast eens onze brochure aan!

Liever op een ander moment onze kijkwoning bezoeken? Maak gerust een vrijblijvende afspraak.

Bezoek één van deze vier werven op Open Wervendag

6 mei

Op zondag 6 mei is het weer tijd voor Open Wervendag. Natuurlijk is ook Dewaele van de partij! Tussen 10u en 17u kun je terecht bij maar liefst 4 van onze werven. Welke die zijn? Lees snel even mee!

Open Wervendag biedt je een unieke kans om een woning in opbouw te bezoeken en met het bouwsysteem van Dewaele Woningbouw kennis te maken. De 4 onderstaande woningen bevinden zich allemaal in de afwerkingsfase.

Open werf in Sint-Joris-Weert: strakke, moderne woning

Een strak afgewerkte woning met een fraaie gevelsteen en een carport in hout. Dit sterk staaltje houtskeletbouw biedt een deels onderkelderde huis, een ruime leefruimte en een bureau op het gelijkvloers. Boven bevinden zich 3 slaapkamers en een luxueuze badkamer.

Adres: Overwegstraat 1, Sint-Joris-Weert (Vlaams-Brabant)
Openingsuren: zondag 6 mei van 10 tot 17 uur

Open werf in Wondelgem: hedendaagse woning

Deze stijlvolle houtskeletwoning dankt zijn moderne look aan de combinatie van crepi met donker buitenschrijnwerk. Op het gelijkvloers vind je een comfortabele leefruimte, een bureau en ingebouwde garage. Op het verdiep bevinden zich 3 slaapkamers, een dressing en een ruime badkamer.

Adres: Lindestuk 1, Wondelgem (Oost-Vlaanderen)
Openingsuren: zondag 6 mei van 10 tot 17 uur

Open werf in Oostrozebeke: rustieke woning

Een landelijk gelegen houtskeletwoning die in het oog springt met zijn traditionele accenten. Opvallend is de karakteristieke afwerking met een boograam, de heldere traphal met zijn doorlopend raam over 2 verdiepingen, en zijn riante dakkapel. Naast de 2 woonverdiepingen beschikt deze woning over een ruime zolder.

Adres: Kalbergstraat 115B, Oostrozebeke (West-Vlaanderen)
Openingsuren: zondag 6 mei van 10 tot 17 uur

Open werf in Belgrade: hedendaagse woning

Een bezoekje aan deze BEN-woning volledig in kubistische stijl is meer dan de moeite waard. Met zijn 2 geschrankte volumes en grote luifel is dit één van de paradepaardjes onder onze houtskeletwoningen.

Adres: 5 Rue des Meuniers, Belgrade (Namen)
Openingsuren: zondag 6 mei van 10 tot 17 uur

Afspraak maken

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Stel een vraag