Image

Bouwen met Dewaele Woningbouw

Bouwen met Dewaele Woningbouw ... dat is kiezen voor houtskeletbouw, de meest evidente keuze om duurzaam, energiezuinig en ecologisch te bouwen. En het is ook kiezen voor een ervaren bouwpartner die met een eigen studiedienst, montageploegen en schrijnwerkerij sterk is in het uitvoeren van elke woondroom.

Image
Image

Onze aanpak

Vlekkeloos bouwtraject

Kwaliteit staat bij ons centraal. Niet alleen in de woning die we voor je realiseren, ook in het proces ernaartoe. Daarom hanteren wij een professionele, transparante en doelgerichte aanpak om elke woondroom tot een goed einde te brengen. Van concept tot oplevering, wij garanderen je een vlot bouwproces zonder onaangename verrassingen op vlak van budget, timing en materialen.

Image

Ons bouwsysteem

Houtskeletbouw

We werken met een unieke bouwmethode waarbij maatwerk, architecturale vrijheid en comfort centraal staan. Door te kiezen voor hout, kiezen we voor duurzaamheid, een snel bouwproces én voor een energiezuinige thuis.

Concrete bouwplannen of advies nodig?

Maak een afspraak met één van onze bouwexperten en krijg tijdens een persoonlijke rondleiding meer info over onze mogelijkheden en technieken om duurzaam te bouwen.

Image