Image

Bouwen met Dewaele Woningbouw is anders

Bouwen hoeft niet de meest complexe en tijdrovende fase in jouw leven te zijn. Het kan ook anders. Wanneer je met ons bouwt, investeer je niet alleen in jouw duurzame en energiezuinige droomwoning, maar ook in een zorgeloze bouwervaring. Bij ons geen twijfels over timing, financiële haalbaarheid en duurzaamheid. Wel onze garantie op een concrete planning, een duidelijke eindfactuur én de beste materialen.

Image
Image

Onze aanpak

Vlekkeloos bouwtraject

Kwaliteit staat bij ons centraal. Niet alleen in de woning die we voor je realiseren, ook in het proces ernaartoe. Daarom hanteren wij een professionele, transparante en doelgerichte aanpak om elke woondroom tot een goed einde te brengen. Van concept tot oplevering, wij garanderen je een vlot bouwproces zonder onaangename verrassingen op vlak van budget, timing en materialen.

Image

Ons bouwsysteem

Houtskeletbouw

We werken met een unieke bouwmethode waarbij maatwerk, architecturale vrijheid en comfort centraal staan. Door te kiezen voor hout, kiezen we voor duurzaamheid, een snel bouwproces én voor een energiezuinige thuis.

Image
Projectleider
Image
vacature

Onze garanties

Bouw op zekerheid

Zekerheden zijn voor ons de norm, en voor jou de sleutel tot gemoedsrust. Gedurende het hele bouwproces. Met meer dan 70 jaar ervaring in houtskeletbouw en met sterke garanties op het vlak van timing, prijs, kwaliteit en service maken wij het verschil. In comfort en duurzaamheid, maar ook in jouw bouwervaring. Voor, tijdens en lang na de realisatie van je droomwoning.

Concrete bouwplannen of advies nodig?

Maak een afspraak met één van onze bouwexperten en krijg tijdens een persoonlijke rondleiding meer info over onze mogelijkheden en technieken om duurzaam te bouwen.

Image