Enkel houtskelet

Ben je een ervaren doe-het-zelver? Kies voor de formule ‘enkel houtskelet’ en ga zelf aan de slag nadat wij het houtskelet geplaatst hebben. Zo krijg je de kans om je bouwvaardigheden volledig te benutten, terwijl we je toch de ondersteuning bieden die je nodig hebt.

Image

Houtskeletbouw zelfbouw

Wat houdt dit in?

Geen zorgen, je hoeft niet van nul te beginnen. Wanneer je ervoor kiest om zelf de handen uit de mouwen te steken, nemen wij de productie en plaatsing van het houtskelet en de ramen voor onze rekening. Ons ervaren team zorgt voor een zorgvuldige montage op de bouwplaats, waardoor je woning snel water- en winddicht is en je in goede omstandigheden kan starten aan de gevel- en dakafwerking en alle binnenwerken.

Image

Doe-het-zelf

Is het beter voor je budget?

Wanneer je de afwerking zelf voor je rekening wilt nemen, kan je besparen op je bouwbudget. Een belangrijke voorwaarde: alle werken moeten foutloos uitgevoerd worden. Als je niet over de juiste ervaring beschikt, kan het resulteren in fouten die later duurder zijn om te corrigeren. Hou er daarnaast rekening mee dat zelf bouwen tijdsintensief is en over het algemeen meer tijd kost dan vooraf gepland. Wanneer je een strakke deadline hebt, kan dit een belemmering vormen.

Sleutel-op-de-deur

Bouwen kan een intensief traject zijn. Kies je liever voor gemoedsrust en zekerheid, kies dan voor onze bouwformule ‘sleutel-op-de-deur’. We werken jouw woning tot in de puntjes af en regelen alles voor jou, van productie tot oplevering. Dit bespaart je niet alleen kostbare tijd, ook weet je van tevoren wat je mag verwachten qua budget en timing.

Image

Wind- en waterdicht

Wil je de afwerking zelf voor je rekening nemen, maar niet de grond- en dakwerken en de gevelafwerking? Kies voor de bouwoptie ‘gesloten ruwbouw’. Wij leveren je in dit geval een ruwbouw inclusief ramen, buitendeuren en dak die meteen klaar is om te starten aan de technieken en andere afwerkingen.

Image