Onze bouwformules

Heb je bouwplannen en staat een duurzame en energiezuinige woning bovenaan jouw verlanglijstje? Houtskeletbouw is de beste keuze. Of je nu kiest voor een BEN-woning of passiefhuis in landelijke of moderne stijl, volledig afgewerkt of alleen ruwbouw, samen gaan we voor een zorgeloos bouwtraject.

Houtskeletbouw

Sleutel-op-de-deur

In Dewaele Woningbouw vind je de meest ervaren partner om jouw woning tot in de puntjes af te werken. Denk maar aan ramen en deuren, vloeren, binnendeuren, keuken, sanitair, aansluitingen ... We beloven je een zorgeloos bouwtraject en leveren je woning instapklaar op. Binnen het afgesproken budget en timing.

Image

Zelfbouwformule

Enkel het houtskelet

Ben je een doe-het-zelver en steek je graag zelf de handen uit de mouwen? Dan kan je ervoor kiezen om enkel het houtskelet door ons te laten plaatsen. Dit betekent dat we het geraamte en de ramen produceren en plaatsen zodat jij na onze montage op de werf meteen zelf aan de slag kan. 

Image

Wind- en waterdicht

Gesloten ruwbouw

Kies je voor onze bouwformule ‘gesloten ruwbouw’, dan staan we niet alleen in voor het houtskelet en de ramen, maar worden ook alle grondwerken, dakwerken en gevelafwerkingen voorzien. Zo is je houtskeletbouwwoning meteen klaar om aan de technieken en andere afwerkingen te beginnen.

Onze aanpak

Wanneer je droomt van een energiezuinige woning in houtskeletbouw, bepaal je in de eerste plaats zelf hoe ver wij meegaan in jouw bouwavontuur: tot in de kleinste details afgewerkt met sleutel-op-de-deur, doe-het-zelf met onze zelfbouwformule of daartussenin met gesloten ruwbouw. Welke bouwformule je ook kiest, we werken steeds volgens een handig stappenplan voor een vlot bouwproces.

Concrete bouwplannen of advies nodig?

Maak een afspraak met één van onze bouwexperten en krijg tijdens een persoonlijke rondleiding meer info over onze mogelijkheden en technieken om duurzaam te bouwen.

Image