Image

4 garanties die het verschil maken 

Ga je bouwen, dan wil je geen verrassingen. Niet op het vlak van timing, en al zeker niet op financieel gebied. Je wil dat alles volgens plan verloopt, zonder al te veel gedoe. En je wil er niet aan twijfelen of je keuzes wel future proof genoeg zijn. Want tenslotte doe je het allemaal voor een energiezuinige en duurzame thuis. Daarom nemen we bij Dewaele Woningbouw alle onzekerheden weg en maken we het verschil met onze 4 ijzersterke garanties.

Timing
garantie

Nauwgezette planning

Bij ons weet je perfect waar je aan begint. En wanneer het eindigt. Van ontwerp over productie tot plaatsing ... we maken van bij de start een gedetailleerde planning waarbij alle fases mooi op elkaar aansluiten en er zo weinig mogelijk tijd verloren gaat. Alles is vooraf bepaald, vanaf dag één. Zo ken je de datum van oplevering al vóór de werken op de werf starten. En daar wijken we niet van af. Bovendien krijg je dankzij onze app BuildEye op elk moment real-time informatie over jouw project, inclusief de concrete timing. Vanaf het optrekken van het houtskelet tot de oplevering.

Prijs
garantie

Financiële zekerheid

We beseffen dat je zo’n bedrag wellicht maar één keer uitgeeft. Daarom nemen we de tijd om je budget maximaal te optimaliseren. Door vooraf alle keuzes grondig te bespreken en ze op elkaar af te stemmen, bewaken we het kostenpakket en krijg je een gedetailleerde budgettering. Het verschil met klassieke woningbouw voel je dus meteen. Want in plaats van stap voor stap te bouwen en het risico op financiële verrassingen uit te dagen, staat bij ons de prijs bij ondertekening van je contract vast. Ook wanneer de prijzen daarna zouden stijgen, betaal je geen euro meer en kom je niet voor financiële verrassingen te staan.

Kwaliteit
garantie

Vertrouw op 70 jaar ervaring

Van sommige keuzes geniet je een leven lang. Daarom stellen we kwaliteit centraal in alles wat we doen en in elke woning die we realiseren. 70 jaar ervaring betekent dat onze manier van bouwen door de jaren heen geoptimaliseerd en geperfectioneerd is. En dat we voor elke uitdaging een oplossing hebben. Wat bij andere bouwbedrijven vaak als optie wordt aangeboden, is bij ons standaard inbegrepen. Zo werken we steeds met de beste materialen en kwalitatieve A-merken waardoor je waarde krijgt voor elke geïnvesteerde euro. Dankzij deze aanpak krijg je een duurzame en energiezuinige woning waar je een leven lang het verschil voelt.

Service
garantie

Aanpak op maat

We staan altijd voor je klaar, al vanaf het eerste moment dat je bij ons binnenstapt. We denken met je mee en stellen onze kennis tot jouw beschikking om het maximum uit je bouwplan, je budget én je woonruimte te halen. Van de beste oriëntatie tot de meest renderende energiezuinige technieken ... we geven advies bij elke stap en elke keuze, en we durven bepaalde keuzes zelfs in vraag te stellen om jou de beste woning voor jouw geld te geven. Dit engagement stopt niet bij de oplevering. Ook nadat de sleutels overhandigd zijn, kan je op ons rekenen.

Benieuwd hoe ook jij het verschil kan voelen?

Maak een afspraak met één van onze bouwadviseurs en krijg meer info over onze mogelijkheden om duurzaam en zorgeloos te bouwen.

Image