Image

Maatwerk op jouw grond

Bouwplannen? Krijg bouwadvies bij elke stap

Wanneer je bouwt, wil je kunnen vertrouwen op een ervaren partner die met je meedenkt en je gedurende het hele proces begeleidt en ondersteunt. Bij ons kan je gerust zijn. We volgen een duidelijke werkwijze, zorgen voor een efficiënte opvolging en communiceren eerlijk, open en transparant. Samen met onze garanties op het vlak van timing, budget en kwaliteit zorgen we ervoor dat jouw bouwdroom concreet wordt. Zonder stress en zonder zorgen.

Een huis bouwen?
Zo verloopt ons bouwtraject.

Verkennend gesprek

Met of zonder concrete ideeën, een plan of bouwgrond, maak een vrijblijvende afspraak en bespreek al jouw wensen met onze adviseurs. Ze denken actief met je mee en overlopen alle mogelijkheden om jouw nieuwe thuis in houtskeletbouw te realiseren.

Bouwen is kiezen

Wanneer je bouwt, moet je oneindig veel keuzes maken op vlak van materialen, esthetiek, technieken en duurzaamheid. Onze adviseurs zijn op de hoogte van alle hedendaagse technologieën of bouwtrends en begeleiden je graag persoonlijk bij al jouw keuzes.

Staat het plan op punt? Laten we starten!

De Dewaele aanpak

Omdat je meestal maar één keer in je leven bouwt en het meteen goed wil doen, tonen wij je aan de hand van ons stappenplan hoe het bouwproces van je nieuwbouwwoning verloopt. Van de eerste gesprekken tot de oplevering.

De beste woonkwaliteit.
Een leven lang!

Image

BuildEye, volg je werf online op

Wanneer je met ons bouwt, krijg je op elk moment een totaaloverzicht van je bouwtraject. Daarvoor gebruiken we BuildEye, een transparant communicatie- en planningsplatform waarin we alle stappen oplijsten, inclusief een concrete timing.

Een leven lang wooncomfort

We maken nooit compromissen over kwaliteit. Hoeveel je bouwbudget ook bedraagt, we werken aan jouw wooncomfort volgens een uniek bouwsysteem met enkel de beste materialen. Zo geniet je meteen na oplevering van een ongeëvenaarde woonkwaliteit. En dat een leven lang.

Image
Kubuswoning-met-zuivere-lijnen-en-volumes-27

4 garanties

Bouw op zekerheid

Bouwen met ons is anders. Je investeert niet alleen in een duurzame woning, maar ook in een zorgeloze bouwervaring. Dat is niet alleen te danken aan onze persoonlijke aanpak en professioneel advies, maar ook aan onze 4 ijzersterke garanties op het vlak van timing, budget, kwaliteit en service.

Concrete bouwplannen of advies nodig?

Maak een afspraak met één van onze bouwexperten en krijg tijdens een persoonlijke rondleiding meer info over onze mogelijkheden en technieken om duurzaam te bouwen.

Image