Landelijke woning met een moderne toets in Knokke-Heist

Snelle oplevering
Veel ruimte
Energiezuinige technieken
Scandinavische stijl
Vlotte samenwerking

Charmante woning in een eigentijds jasje

Bouwen in houtskelet is altijd een goeie keuze. Maar samen met je buur bouwen, is nog beter. De familie uit Knokke-Heist besliste om tegelijkertijd met hun buren te bouwen en waren het al snel eens over de bouwmethode. “We gingen op zoek naar een geschikte firma om beide projecten te realiseren. Dewaele overtuigde ons dankzij hun goed prijs-kwaliteitsvoorstel”, leggen de eigenaars uit. Ondanks hun gezamenlijk bouwproject ging elk gezin voor een andere stijl.

De bewoners van deze woning kozen voor een rustieke gevel waardoor het een warme, tijdloze uitstraling krijgt. De landelijke stijl wordt volledig doorgetrokken in het interieur én daarbuiten. In elke ruimte hangt er een huiselijke sfeer. Beneden kozen de eigenaars voor een tegelvloer, terwijl de houten vloer op de andere verdiepingen het authentieke karakter nog meer naar bovenhaalt. De lichte en zachte kleuren in combinatie met de natuurlijke materialen accentueren de ruimte en gezelligheid. Hier kom je in een oase van rust terecht waar wooncomfort voorop staat.

Weloverwogen indeling en geslaagde timing

Dat comfort weerspiegelt zich ook perfect in de ruimtelijke inrichting. Het gezin opteerde voor veel ruimte boven en paste hun woning hierop aan. Zo bestaat de woning uit drie verdiepingen die plaats biedt voor 4 slaapkamers, 2 badkamers en een extra ruimte om een dressing te voorzien. Ook de snelheid van het bouwproces vonden de eigenaars een groot voordeel. “Ondanks dat het coronavirus wat roet in het eten gooide, haalden wel toch nog steeds probleemloos onze vooropgestelde timing. Alles is goed en vlot verlopen.”  

Persoonlijke bouwformule

Eén van de troeven van bouwen met ons is dat we de voordelen van sleutel-op-de-deur combineren met die van woningbouw op maat. En daar profiteerden de bewoners maar al te graag van. “We wilden niet volledig sleutel-op-de-deur bouwen. Dewaele liet de keuze helemaal aan ons wat we wilden overlaten aan hen en wat we zelf gingen afwerken. Hierdoor konden we moeiteloos aanpassingen doen tot het volledig naar wens was. Die vlotheid en goede communicatie was voor ons heel belangrijk”, vertelt de familie.

Concrete bouwplannen of advies nodig?

Maak een afspraak met één van onze bouwexperten en krijg tijdens een persoonlijke rondleiding meer info over onze mogelijkheden en technieken om duurzaam te bouwen.

Image