Image

De meest ervaren bouwpartner

Over Dewaele Woningbouw

Bouw op het vertrouwen, de solvabiliteit en loyaliteit van een familiebedrijf dat na meer dan 70 jaar ervaring blijft innoveren en geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Met de focus op duurzame en energiezuinige woningbouw garanderen we je altijd maatwerk, comfort en creativiteit. Voor elke bouwwens.

Image
Image

Onze kijkwoningen

Inspiratie in jouw buurt

Heb je bouwplannen en wil je meer weten over houtskeletbouw? Maak een afspraak in een van onze kijkwoningen in jouw buurt en laat je tijdens een persoonlijke rondleiding inspireren door alle mogelijkheden om energiezuinig te bouwen.

Image

Onze bouwadviseurs

Vertrouwen op expertise

Bouwen doe je bij Dewaele niet alleen. Al vanaf je eerste gesprek staat een van onze ervaren bouwadviseurs je bij met advies op maat van jouw project. Hij of zij begeleidt je doorheen het hele keuzetraject en bewaart het evenwicht tussen budget, energieprestaties en persoonlijke voorkeuren. Heb je vragen? Dan krijg je snel een glashelder en concreet antwoord.

Concrete bouwplannen of advies nodig?

Maak een afspraak met één van onze bouwexperten en krijg tijdens een persoonlijke rondleiding meer info over onze mogelijkheden en technieken om duurzaam te bouwen.

Image