Ga voor een zorgeloze bouwervaring

Voel het verschil

Vergeet alle vooroordelen over bouwen, wij bewijzen dat het ook anders kan. Voel het verschil in onze professionele aanpak, onze expertise in houtskeletbouw én onze garanties op het vlak van timing, budget, service en kwaliteit. Met duidelijke afspraken en doorgedreven advies garanderen we jou een zorgeloze bouwervaring. Zonder onaangename verrassingen, en zonder compromissen over kwaliteit. Zo geniet je een leven lang van jouw duurzame en energiezuinige thuis.

Bouwen met Dewaele Woningbouw, is bouwen op ...

De meest ervaren bouwpartner

Onze goede reputatie? Die hebben we te danken aan het vertrouwen, de solvabiliteit en loyaliteit van een familiebedrijf dat na meer dan 70 jaar ervaring blijft innoveren.

4 sterke garanties

Bij ons geen twijfels over budget, timing en kwaliteit. Wel 4 ijzersterke garanties die het verschil maken in service, comfort en duurzaamheid. In elke fase van jouw bouwtraject.

Image

Zorgeloos bouwproces

We volgen een duidelijke werkwijze om je een vlot bouwproces te garanderen. Van de voorbereiding tot de oplevering, we doen alles volgens een transparant stappenplan.

Maatwerk op jouw grond

Vond je de ideale bouwgrond? Dan wil je daarop een thuis die aan al jouw wensen voldoet. Voor elke stijl of afwerkingsfase, wij garanderen maatwerk, comfort en creativiteit.

Het meest energiezuinige bouwsysteem

Bespaar levenslang op je energiefactuur. Onze woningen in houtskeletbouw doen het op vlak van energiezuinigheid een pak beter dan de opgelegde normen. 

Image

Bezoek een kijkwoning in je buurt.

Ontdek alle mogelijkheden om energiezuinig te bouwen.

Image
Image

Hoe wij het verschil maken?

Door open en transparant te zijn over onze bouwmethode. Door je een gedetailleerde beschrijving te geven van onze materiaalkeuze, technieken en uitvoering. En door jou gedurende het hele traject te ontzorgen, begeleiden en adviseren. Met onze eigen studiedienst, montageploegen en schrijnwerkerij zijn we sterk in het uitvoeren van elke bouwdroom.

Vraag onze gratis brochure aan

Ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag onze brochure en laat je inspireren.

  • Meer over onze aanpak
  • Alle voordelen van ons bouwsysteem
  • Meer dan 30 realisaties
Image

Benieuwd hoe ook jij het verschil kan voelen?

Maak een afspraak met één van onze bouwadviseurs en krijg meer info over onze mogelijkheden om duurzaam en zorgeloos te bouwen.

Image