We maken je woondroom mogelijk

Je voelt het verschil

Kiezen voor Dewaele Woningbouw is kiezen voor een professionele partner die het verschil maakt voor jouw toekomstige thuis. Je voelt het in onze jarenlange ervaring, onze vakkennis, onze knowhow en glasheldere aanpak. Maar ook in onze houtskeletbouw, het meest energiezuinige en futureproof bouwsysteem dat al jouw woonwensen afvinkt. Daarbovenop garanderen we je een zorgeloos bouwproces op jouw bouwgrond, in alle comfort en creativiteit.

Bouwen met Dewaele Woningbouw, is bouwen op ...

De meest ervaren bouwpartner

Onze goede reputatie? Die hebben we te danken aan het vertrouwen, de solvabiliteit en loyaliteit van een familiebedrijf dat na meer dan 70 jaar ervaring blijft innoveren.

Vast budget en timing

We denken actief met je mee. We besteden meer tijd en aandacht dan anderen aan een grondige voorbespreking en maken duidelijke afspraken over budget en timing.

Image

Maatwerk op jouw grond

Vond je de ideale bouwgrond? Dan wil je daarop een thuis die aan al jouw wensen voldoet. Voor elke stijl of afwerkingsfase, wij garanderen maatwerk, comfort en creativiteit.

Het meest energiezuinige bouwsysteem

Bespaar levenslang op je energiefactuur. Onze woningen in houtskeletbouw doen het op vlak van energiezuinigheid een pak beter dan de opgelegde normen. 

Digitale opvolging

Volg elke stap van je bouwproces in BuildEye, ons transparant communicatie- en planningsplatform. Heb je vragen? Hier kom je meteen in contact met alle partijen.

Image

Bezoek een kijkwoning in je buurt.

Ontdek alle mogelijkheden om energiezuinig te bouwen.

Image
Image

Hoe wij het verschil maken?

Door open en transparant te zijn over onze bouwmethode. Door je een gedetailleerde beschrijving te geven van onze materiaalkeuze, technieken en uitvoering. En door jou gedurende het hele traject te ontzorgen, begeleiden en adviseren. Met onze eigen studiedienst, montageploegen en schrijnwerkerij zijn we sterk in het uitvoeren van elke bouwdroom.

Vraag onze gratis brochure aan

Ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag onze brochure en laat je inspireren.

  • Meer over onze aanpak
  • Alle voordelen van ons bouwsysteem
  • Meer dan 30 realisaties
Image

Concrete bouwplannen of advies nodig?

Maak een afspraak met één van onze bouwexperten en krijg tijdens een persoonlijke rondleiding meer info over onze mogelijkheden en technieken om duurzaam te bouwen.

Image