Sleutel-op-de-deur

Wil je stressvrij bouwen? Kies voor onze sleutel-op-de-deur bouwformule en geniet van een zorgeloos bouwproces. Vanaf het ontwerp tot aan de oplevering, we nemen het werk uit handen en garanderen je een vlotte én professionele bouwervaring.

Image

Sleutel-op-de-deur bouwen

Wat houdt dit in?

Wil je jouw droomwoning volledig volgens jouw stijl en wensen realiseren, dan is sleutel-op-de-deur bouwen een aantrekkelijke optie. Niet alleen leveren we jouw woning in houtskeletbouw tot in de kleinste details op, ook hoef je je dankzij onze persoonlijke begeleiding geen zorgen te maken gedurende het hele bouwproces.

Image
Construire sur votre propre terrain

Voordelen

Sleutel-op-de-deur woningen

Wanneer je met ons in zee gaat voor de realisatie van jouw energiezuinige woning in houtskeletbouw, geniet je automatisch van de voordelen die onze sleutel-op-de-deur woningen bieden:

 

  • Maatwerk: kies je voor houtskeletbouw met onze sleutel-op-de-deurformule, dan kies je voor een woning die perfect aansluit bij jouw wensen, noden en levensstijl. Modern, landelijk of tijdloos? Laat je inspireren door onze realisaties.
  • Comfort en efficiëntie: ons sleutel-op-de-deur concept biedt je een zorgeloze bouwervaring. We gaan voor een persoonlijke en transparante aanpak, en garanderen een vlot traject zonder verrassingen.
  • Prijs en planning: een van de grote voordelen van sleutel-op-de-deur bouwen is dat je een duidelijk beeld hebt van de totale kostprijs en de timing. Bovendien bieden we een belangrijke garantie, en die is: de prijs bij ondertekening van het contract is de prijs die je uiteindelijk betaalt. Geen euro meer.
  • Duurzaamheid: een volledig afgewerkte houtskeletbouwwoning staat bekend om z’n energiezuinigheid en duurzaamheid. Hout biedt namelijk uitstekende isolerende eigenschappen, en is bovendien een milieuvriendelijk en hernieuwbaar bouwmateriaal met een lange levensduur.
Image

Sleutel-op-de-deur

Prijzen

De prijzen voor een sleutel-op-de-deur woning variëren afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan de grootte van de woning, het type bouwmaterialen, het ontwerp en de keuze van energiebesparende maatregelen. Ben je benieuwd naar het kostenplaatje van jouw ideale woning in houtskeletbouw? Vraag een vrijblijvende afspraak en bespreek jouw plannen.

Enkel houtskelet

Met de formule ‘enkel houtskelet’ ga je als doe-het-zelver zelf aan de slag nadat wij het houtskelet geplaatst hebben. Wij bieden ondersteuning terwijl je toch je bouwvaardigheden volledig kan benutten.

Image

Gesloten ruwbouw

Steek je graag zelf de handen uit de mouwen, maar niet voor de grond- en dakwerken en de gevelafwerking? Kies dan voor de bouwoptie ‘gesloten ruwbouw’.

Image