Ruwbouw

Wil je de afwerking van jouw woning in houtskeletbouw zelf voor je rekening nemen? Met onze formule gesloten ruwbouw staan we niet alleen in voor het houtskelet en de ramen, maar voorzien we ook alle grondwerken, dakwerken en gevelafwerkingen.

Image

Gesloten ruwbouw

Wat houdt dit in

Bij onze bouwformule ‘gesloten ruwbouw’ gaat het om meer dan alleen een stevige basis. We gaan een stap verder dan onze zelfbouwformule en plaatsen niet alleen het houtskelet en de ramen, maar staan ook in voor alle grondwerken, dakwerken en gevelafwerkingen. Zo zorgen we ervoor dat je houtskeletbouwwoning meteen klaar is om aan de technieken en andere afwerkingen te beginnen. 

  • Grondwerken: onze ervaren teams egaliseren de ondergrond, voeren funderingswerken uit en treffen alle voorbereidingen die nodig zijn voor een stevige basis.
  • Dakwerken: Wij zorgen voor professionele dakwerken, inclusief het plaatsen van dakbedekking, isolatie en alle details die je dak waterdicht maken.
  • Gevelafwerkingen: jouw houtskeletbouwwoning krijgt een aantrekkelijke en duurzame gevelafwerking. Dit omvat materialen zoals gevelbekleding, isolatie en afwerkingen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook bescherming bieden tegen weersinvloeden.
Image

Wind- en waterdicht bouwen

Wat is inbegrepen?

Wanneer je kiest voor een wind- en waterdichte houtskeletbouwwoning, leveren we de ruwbouw inclusief ramen, buitendeuren en dak op. De binnenafwerking is niet inbegrepen, dit omvat onder andere: sanitair, ventilatie, elektriciteit, verwarming, vloeren, binnendeuren, badkamer en keuken.

Sleutel-op-de-deur

Wil je zorgeloos bouwen? Kies voor onze sleutel-op-de-deur bouwformule en vermijd stress tijdens het bouwproces. Vanaf het ontwerp tot aan de oplevering, we nemen het werk uit handen en garanderen je een vlotte én professionele bouwervaring.

Image

Enkel houtskelet

Wil je graag zelf de handen uit de mouwen steken? Dat kan met de formule ‘enkel houtskelet’. Zo heb je als ervaren doe-het-zelver de kans om je bouwvaardigheden volledig te benutten, terwijl wij jou de nodige ondersteuning bieden.

Image