Moderne pastoriewoning in Deerlijk

Lichtrijke ruimtes
Energiezuinige technieken
Tijdloos design
Maximaal ruimtegevoel
Grote zolder

Eigentijdse droomwoning

Je kennissenkring is de beste manier om ervaringen te weten te komen. Dus toen de eigenaars te rade gingen bij vrienden en familie en zij vol lof spraken over Dewaele, was de beslissing snel gemaakt. De architect zette al hun wensen en zoveel meer op papier en ontwierp een ruime pastoriewoning met veel lichtinval, een open leefruimte en een grote berging en zolder.

Terwijl de rode gevel met zwart buitenschrijnwerk warmte en landelijkheid uitstraalt, heerst er binnenin een strakke en tijdloze stijl. Een moderne glazen deur verbindt de hal met de leefruimte, waar je terechtkomt in een open oase van licht.

Optimaal wooncomfort

Om zeker te zijn dat ze steeds genieten van een aangenaam binnenklimaat, investeerde het gezin in enkele moderne technieken. Zo kozen ze voor zonwerende glaspartijen, plaatsten ze screens, installeerden ze in de slaapkamers airco en rolluiken en legden ze vloerverwarming. Die vloerverwarming bezorgt hen niet enkel in de winter warme voeten, maar voorziet hen ook van afkoeling in de zomer.

Ook de duurzaamheidsfactor ontbreekt niet, daar zorgen de 12 zonnepanelen, de lucht/water-warmtepomp en een regenput van 10.000 liter voor. “Door te bouwen met Dewaele heb je onmiddellijk ook een energiezuinig huis, wat in deze tijden toch een pluspunt is”, vertelt de familie.

Flexibel en zorgeloos bouwen

“We zijn heel tevreden over het bouwproces. De gesprekken vooraf verliepen vlot en ze begeleidden ons goed bij onze keuzes. Dewaele laat je ook vrij om een eigen aannemer te gebruiken voor bepaalde zaken indien je dat wenst. Zo waren ze zeer begripvol dat we de elektriciteit via een familielid wilden doen.

Tijdens het bouwproces werden we heel goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Alle werken volgden mooi op elkaar. Via het online platform BuildEye konden we alle werken opvolgen en vlot communiceren met de verschillende aannemers.

Na het bouwproces konden we nog altijd bij hen terecht voor vragen. Bij de sleuteloverhandiging gaven ze tips en advies over hoe we bepaalde materialen best onderhouden. Ook nu als er kleine problemen optreden, kunnen we hen nog altijd contacteren en komen ze onmiddellijk langs om het op te lossen”, besluiten de eigenaars.

Concrete bouwplannen of advies nodig?

Maak een afspraak met één van onze bouwexperten en krijg tijdens een persoonlijke rondleiding meer info over onze mogelijkheden en technieken om duurzaam te bouwen.

Image