Image

Bouwen zonder de nadelen van een sleutel-op-de-deurformule?

Veel mensen bouwen volgens een sleutel-op-de-deurformule. Eén firma neemt daarbij de volledige voorbereiding, planning, coördinatie en uitvoering voor haar rekening. Een goede keuze? Hangt ervan af met wie je in zee gaat, want de vooroordelen over deze formule zijn hardnekkig. Daarom kiezen we bij Dewaele Woningbouw voor het beste van twee werelden: sleutel-op-de-deur in combinatie met woningbouw op maat.

Sleutel-op-de-deur of je bouwproject zelf coördineren?

De sleutel-op-de-deurformule levert nogal wat voordelen op: een snelle uitvoering en transparante facturatie. Maar er bestaan ook nogal wat vooroordelen over deze formule.

  • Gebrek aan flexibiliteit: modelwoningen en dus weinig inspraak
  • Eenheidsworst: geen ontwerp op maat
  • Supplementen na oplevering: onvoorziene meerkost

Kortom, met een sleutel-op-de-deurwoning bouw je niet noodzakelijk zonder zorgen. Al lijken de voordelen best aantrekkelijk in theorie.

Image

Combinatie sleutel-op-de-deur en woningbouw op maat

Zijn er ook formules die het beste van twee werelden verenigen? Zeker, onze formule van totaalaanneming combineert de voordelen van sleutel-op-de-deur met die van woningbouw op maat. De architect krijgt bijvoorbeeld voldoende vrijheid om een unieke woning te ontwerpen die beantwoordt aan jouw wensen. En je krijgt de sleutel al bij de start van de bouw. Zo kan je alle stappen van de uitvoering moeiteloos volgen.

Totaalaanneming: alleen maar voordelen

Bij Dewaele Woningbouw spreken we over totaalaanneming, maar we zijn zeker geen klassieke sleutel-op-de-deurfirma. 

Onze troeven?

  • Grote keuzevrijheid van materialen
  • Echt maatwerk
  • Op je eigen bouwgrond

Wil je bepaalde ingrepen zelf organiseren en/of uitvoeren? Alleen een ruwbouw of houtskelet laten plaatsen? Perfect mogelijk met onze flexibele formuleJe krijgt de ruimte om zelf te kiezen wat je laat doen door je bouwpartner. In die zin is het ook een à la carte-formule.

Uiteraard geniet je ook van de gekende voordelen verbonden aan de sleutel-op-de-deurmethode: een vooraf vastgelegde prijs en uitvoeringstermijn. Transparantie troef! Twijfel je toch nog? Ontdek onze 5 redenen waarom bouwen altijd de beste keuze blijft.

Vragen over onze totaalaanneming voor houtskeletbouw? Maak een afspraak in één van onze kijkwoningen of contacteer een van onze medewerkers.

Concrete bouwplannen of advies nodig?

Maak een afspraak met één van onze bouwexperten en krijg tijdens een persoonlijke rondleiding meer info over onze mogelijkheden en technieken om duurzaam te bouwen.

Image