Image
Bestemmingsplan raadplegen

Vermijd deze fout vóór de bouw van je woning

Ga je bouwen, dan wil je niet dat je plannen en verwachtingen botsen met de realiteit. Een van de meest voorkomende bronnen van frustratie is het verschil tussen het budget dat je voor ogen had en de werkelijke kostenraming bij het ontvangen van een offerte. Vaak komt dit omdat de inschattingen in de ontwerpfase niet nauwkeurig zijn, of omdat bepaalde kosten niet werden meegerekend.

Gelukkig kan het ook anders: door onze bouwadviseurs vroegtijdig te betrekken, maken wij van Dewaele Woningbouw het verschil tussen een zorgeloos bouwproces en een onzeker parcours vol verrassingen. Niet alleen krijg je advies bij elke stap en keuze, ook garanderen we jou een vaste prijs en timing. Hoe?

De eerste stap naar een zorgeloos bouwproces

Wacht niet tot de bouwvergunning om ons in te schakelen, maar betrek ons vanaf het allereerste voorontwerp. Op die manier kunnen we jouw plan grondig analyseren, eventuele knelpunten identificeren en het ontwerp waar nodig optimaliseren. Dit betekent dat je vanaf het begin weet waar je aan toe bent, zonder onaangename verrassingen achteraf.

Image

We denken dus al vóór de bouw van je woning in houtskeletbouw met je mee. We stellen onze kennis tot jouw beschikking om het maximum uit je bouwplan, je budget én woonruimte te halen. Van de beste oriëntatie tot de meest renderende energiezuinige technieken ... we geven advies bij elke keuze en bezorgen je correcte en gedetailleerde offertes. Mét gegarandeerde prijs en uitvoeringstermijn.

Bouwplannen?

Vraag een vrijblijvend gesprek met onze experten

Wil je ook bouwen tegen een vaste prijs en timing? Maak een afspraak met onze bouwadviseurs en ontdek wat mogelijk is voor jouw budget. Kom vroeg genoeg langs, met of zonder bouwplan, ze denken met je mee om je de beste woning voor jouw geld te geven.

Concrete bouwplannen of advies nodig?

Maak een afspraak met één van onze bouwexperten en krijg tijdens een persoonlijke rondleiding meer info over onze mogelijkheden en technieken om duurzaam te bouwen.

Image