Image

Zorgeloos bouwen met onze vaste prijsgarantie

Is het nog wel het goede moment om een woning te bouwen in het licht van de schommelende materiaal- en energieprijzen? Bij Dewaele Woningbouw is het dat zeker, want wij bieden je een belangrijke garantie: de prijs bij ondertekening van je contract staat vast, ook wanneer de prijzen stijgen.

Nieuwbouw aan een vaste prijs

Bij elk nieuwbouwproject besteden wij bijzondere aandacht aan een grondig voortraject. Door alle details, materialen en energiezuinige technieken zoveel mogelijk vooraf vast te leggen, komen we tot een correcte prijszetting. 

De eindprijs die we opnemen in de overeenkomst is bovendien definitief. Op het moment dat je dus in zee gaat met Dewaele Woningbouw, heb je zekerheid over de plannen, over de afwerking én over de prijs. Stijgen de materiaalprijzen tijdens de bouw van je woning? Geen zorgen, je prijs ligt vast. Zo kom je bij de eindafrekening niet voor financiële verrassingen te staan. Dat is onze belofte.

Tip

Wat is de prijs van houtskeletbouw en hoe wordt de prijs berekend? Wij zijn open en transparant over de prijs van houtskeletbouw.

Image

Produceer meer energie dan je verbruikt

Een andere belangrijke troef van onze bouwmethode is de opvallende energiezuinigheid. Onze woningen in houtskeletbouw zijn namelijk een stuk beter geïsoleerd dan een gemiddelde traditionele woning. Dit betekent dat je ruimschoots onder het wettelijk vereiste E-peil duikt waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de stijgende energieprijzen.

Zeker met het oog op de gestegen energieprijzen is het meer dan ooit interessant om te investeren in een nulenergiewoning.

Image

6% btw? Het kan.

Tot en met 31 december 2023 betaal je op heel wat nieuwbouwwoningen 6% btw in plaats van de gebruikelijke 21%. Een meevaller voor wie bouwplannen heeft, al is er een belangrijke voorwaarde: de 6% btw-regel geldt enkel voor afbraak en heropbouw

Koop je een bestaande grond met een te slopen pand, dan kom je in aanmerking.

Image

Meer weten? Vraag advies aan onze experten.

Conclusie: Wie met ons bouwt, gaat een zorgeloos bouwproces tegemoet en komt niet voor financiële verrassingen te staan. Eens je overeenkomst getekend is, garanderen we je een vaste prijs en bespaar je dankzij de energiezuinigheid iedere dag.

Heb je bouwplannen en wil je weten wat mogelijk is voor jouw budget? We geven je graag advies over alle mogelijkheden en over onze vaste prijsgarantie. 

Concrete bouwplannen of advies nodig?

Maak een afspraak met één van onze bouwexperten en krijg tijdens een persoonlijke rondleiding meer info over onze mogelijkheden en technieken om duurzaam te bouwen.

Image