Moderne gezinswoning in Winksele

Energiezuinige technieken
Strak design
Plafondhoge ramen en deuren
Kwalitatieve afwerking
Leefkelder

Interessanter dan een traditionele bouwfirma

“Oorspronkelijk hadden we niet gedacht aan houtskeletbouw, tot we Dewaele leerde kennen. We wisten welke stijl we wilden en zo kwamen we bij de Batibouw-stand van Dewaele terecht. Zij brachten ons in contact met een architectenbureau waarmee ze samenwerken, en ook daar hadden we meteen een goed gevoel. Ze tekenden een plan uit dat quasi onmiddellijk overeenkwam met onze vereisten en verwachtingen. Die positieve ervaring en de interessante offerte van Dewaele, die beter was dan die bij een traditionele bouwfirma, zorgden ervoor dat we met hen in zee zijn gegaan”, vertellen de eigenaars van de woning.

Slimme indeling

De woning bevat alles wat het koppel wou. Een grote leefruimte met een living, open keuken, eetplaats en aansluitend een bureau. De plafondhoge deuren en ramen in de ruimte schenken het gezin voldoende privacy en tegelijk genieten ze van het prachtige uitzicht op de open velden. Het unieke van de woning vind je beneden. Daar schuilt er een leefkelder die dankzij het vele natuurlijk licht dient als extra bureau, ontspannings- en speelruimte.

Tevreden over het bouwproces

“Houtskeletbouw is een duurzame en snelle bouwvorm. Dewaele heeft hierin al een zeer lange ervaring. Door corona verliep ons bouwproces iets anders dan gewoonlijk. Toch zijn ze erin geslaagd om de woning tijdig op te leveren. Er was immers wat druk aangezien ons tweede kindje twee weken na de verhuis is geboren. Op dat gebied toonde Dewaele veel flexibiliteit. Zo konden we in de laatste fase van de bouwwerken al beginnen met de schilderwerken en onze slaapkamer installeren”, zegt de familie tevreden.

Concrete bouwplannen of advies nodig?

Maak een afspraak met één van onze bouwexperten en krijg tijdens een persoonlijke rondleiding meer info over onze mogelijkheden en technieken om duurzaam te bouwen.

Image