Landelijke houtskeletbouw in Torhout

Rustieke stijl
Ruime indeling
Energiezuinige technieken
Snel bouwproces
Hoogwaardige afwerking

Idyllische sfeer

Een kubuswoning of pastorijwoning? De keuze was voor dit gezin snel gemaakt: zij gingen voor een mix van beide bouwstijlen en combineerden een landelijke stijl met een strakke toets. Ook de keuze voor houtskeletbouw was voor hen een vanzelfsprekendheid. “Bouwbedrijf Dewaele kwam er voor ons het beste uit omwille van hun prijs-kwaliteit”, leggen de eigenaars uit.

Op en top comfort

Wat meteen opvalt in de woning is het ruimtegevoel. Dat is exact wat de familie wou: ruime kamers met rechte muren, en dankzij de overvloed aan natuurlijk licht is het hier heerlijk vertoeven. Het landelijke interieur komt terug in de grote leefruimte die zowel de keuken, eetplaats en living omvat. Boven zijn er 3 slaapkamers en een royale badkamer aanwezig. Een vaste trap leidt naar de extra troef van het huis: een uitgestrekte zolder die perfect is om aanzienlijk veel materiaal te stockeren.

Niet alleen de royale ruimtes verhogen het wooncomfort, ook de energiezuinige technieken. Zo is de woonst uitstekend geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en ventilatiesysteem C+. Al deze technieken leveren een energiepeil van maar liefst 4 op.

Vlot bouwproces

Al na 6 maanden werd de droomwoning van het gezin realiteit. “Tijdens het ganse bouwproces was er een perfecte communicatie. Wanneer er aanpassingen moesten gebeuren, ging dit vrij snel en kregen we duidelijke informatie. De samenwerking verliep zeer vlot en de oplevering was snel. Ook de enorme energiezuinigheid van onze woning is een pluspunt en is zeker tegenwoordig een must”, vertelt het gezin tevreden.

Concrete bouwplannen of advies nodig?

Maak een afspraak met één van onze bouwexperten en krijg tijdens een persoonlijke rondleiding meer info over onze mogelijkheden en technieken om duurzaam te bouwen.

Image