Strakke kubuswoning met expressie

Beperkte verwarmingskost
Aangenaam binnenklimaat, in de zomer én winter
Professionele begeleiding
Kubistische bouwstijl met eigen touch
Perfecte balans tussen binnen en buiten

Privacy vooraan, openheid achteraan

Strak, maar tegelijk warm en uitnodigend ... een kubuswoning is zelden eentonig. Dat bewijst deze realisatie in Mons. Door te spelen met volumes, verschillende materialen en diepte krijgt deze woning dynamiek en een luxueuze uitstraling. Terwijl de gesloten voorgevel alle privacy biedt, straalt de achterzijde een openheid uit die perfect aansluit bij de mooie tuin. Grote raampartijen versterken die binnen-buitenrelatie door te zorgen voor een overvloed aan natuurlijk daglicht in de leefruimtes. 

 

“Ik ben altijd fan geweest van de kubistische bouwstijl. Het moderne en strakke ontwerp sprak me aan, maar ik wilde toch ook een unieke esthetiek toevoegen. Al tijdens het eerste gesprek met Dewaele Woningbouw voelde ik dat ze niet alleen mijn bouwwensen begrepen, maar ook de expertise hadden om mijn droomwoning tot leven te brengen. Het resultaat is: een woning die niet alleen perfect aansluit bij mijn persoonlijke smaak, maar die ook voorzien is van alle geavanceerde technieken om mij een comfortabele en milieubewuste levensstijl te bieden.” 

Levenslang besparen op verwarmingskost 

 De keuze voor een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen bleek een uitstekende beslissing. “Dewaele Woningbouw is zeer vooruitstrevend op het vlak van duurzaamheid. Niet alleen dankzij de bouwmethode van houtskeletbouw, maar ook dankzij de expertise in energiezuinige technologieën. Zo stelde de bouwadviseur verschillende oplossingen voor die bij mijn budget pasten, en het resultaat overtreft al mijn verwachtingen: mijn huis is zowel in de winter als zomer comfortabel, én ik betaal bijna geen stookkosten. Het binnenklimaat voelt bovendien veel aangenamer aan dan in mijn vorige woning, echt een meerwaarde.” 

Professionaliteit en toegewijd team  

De kwalitatieve afwerking laat zich voelen in wooncomfort, zo ervaart de bewoonster dagelijks de precisie waarmee haar woning is afgewerkt. Hoogwaardige materialen en doordachte details creëren een huiselijke sfeer. “De afwerking vormt een essentieel onderdeel van de totale beleving. Alles is met zorg gekozen en vakkundig geïnstalleerd, en ik voelde me gedurende het hele proces ondersteund. Met duidelijke communicatie en transparantie. Iedereen raadde me af om als alleenstaande een eigen huis te bouwen, maar dankzij Dewaele Woningbouw heb ik bewezen dat dit zeker mogelijk is. De professionaliteit, de aandacht en de nauwkeurige afwerking maakten van mijn bouwtraject een zorgeloze ervaring.” 

Concrete bouwplannen of advies nodig?

Maak een afspraak met één van onze bouwexperten en krijg tijdens een persoonlijke rondleiding meer info over onze mogelijkheden en technieken om duurzaam te bouwen.

Image