Frisse en hedendaagse woning in Anzegem

Verborgen ingangen
Toekomstgericht
Slimme indeling
Energiezuinige technieken
Hoogwaardige afwerking

Oog voor detail

Deze woning lijkt op het eerste gezicht een doorsnee nieuwbouwwoning, maar is het zeker niet. De eigenaars dachten over elk detail goed na, zowel in het interieur als erbuiten. Zo zorgt de keramische gevelsteen Imperium Flavius in combinatie met het aluminium buitenschrijnwerk in antraciet voor een hedendaagse look. Een sfeer die je ook in het interieur voelt dankzij de keuze voor een uitgesproken houttint in combinatie met zwart. Karakter en gezelligheid vormen een sterke combo.

Uniek is de verborgen deur in de berging die je naar de compleet uitgeruste keuken brengt. Ook hier vind je een verborgen deur. “Dit zorgt voor een goede flow als we thuiskomen met boodschappen”, legt de familie uit. “Hierna volgt de open keuken. Die hebben we deels verstopt door halfhoge kasten, zo blijft het ruimtelijk gevoel en is het aanrecht toch niet zichtbaar voor de gasten.”

Praktische en comfortabele inrichting

De bovenverdieping telt drie slaapkamers, waarvan de grootste bestemd is voor de dochter. Met een lavabo, televisie en veel ruimte is deze kamer omgetoverd tot een ware leefruimte. Daarnaast wekt de master bedroom een zalig hotelgevoel op. Een schuifdeur verbindt de slaapkamer met de badkamer, waar er een bad, grote inloopdouche en linnenluik voorzien is.

Als de gemiddelde kamertemperatuur tijdens een hittegolf nog steeds een aangename 22 graden is, dan weet je dat je huis klaar is voor de toekomst. Met allerlei technieken zoals domotica, screens en rolluiken, alarm, camerabewaking, vloerverwarming en koeling is het gezin voorzien op elke (weers)omstandigheid. Het E-peil van E5 is een bewijs van het ultieme wooncomfort.

Volledig volgens eigen ontwerp

Bij Dewaele heb je alle vrijheid om je droomwoning te bouwen. Ofwel zit je samen met onze architecten, schakel je je eigen architect in, of je bedenkt je woning gewoon zelf. “Ik ben assistent architect dus we hebben ons huis zelf ontworpen. Dit was mijn derde keer dat ik gebouwd heb. Bij Dewaele hebben we een hele checklist kunnen afvinken. Onze woning is helemaal op ons lijf geschreven zoals wij graag leven, maar ook met oog op een mogelijke verkoopwaarde voor achteraf”, vertelt de man des huizes.

“We zijn meer dan tevreden. Dewaele is een correcte bouwfirma en heeft een mooi keuzeaanbod in de toonzaal. Ze zijn goed mee met de trends, dus waren we meteen overtuigd van hun kwaliteiten.”

Concrete bouwplannen of advies nodig?

Maak een afspraak met één van onze bouwexperten en krijg tijdens een persoonlijke rondleiding meer info over onze mogelijkheden en technieken om duurzaam te bouwen.

Image