Voor elke bouwwens een bouwstijl

Image
Image

Strakke architectuur

Modern

In een moderne bouwstijl ligt de nadruk op strakke lijnen, kubistische vormen en open ruimtes. De gevel vooraan is vaak sober en gesloten, maar dit wordt aan de achterzijde ruimschoots gecompenseerd door een open gevel met grote raampartijen. Zo dringt het daglicht tot diep in de woning door en worden de grote leefruimtes extra benadrukt. Verder zijn grootformaat tegels, zwart-witcombinaties en een mix van hout, metaal en staal populaire keuzes bij moderne projecten.

Image
Image

Rustgevende stijl

Landelijk

De meeste landelijke woningen zijn eenvoudig van vorm en hebben een aantal typische kenmerken. Zo creëren dakkappellen, sierluiken en een zadeldak een authentiek effect en is een grote voordeur afgewerkt met blauwe hardsteen dé absolute blikvanger van een landelijke of pastorijwoning. De warme en rustgevende stijl van de buitenzijde wordt doorgetrokken naar het interieur door ook hier te kiezen voor natuurlijke materialen, open ruimtes en zachte kleuren.

Image
Image

Mix van elementen

Tijdloos

Een mix van moderne en traditionele elementen geeft vorm aan de tijdloze of eigentijdse woning. Met de strakke gevel van een moderne woning en het zadel- of piramidedak van een klassieke woning creëert de architect een stoere uitstraling. Daarnaast typeren ook een energiek en open grondplan, grote rechtlijnige raampartijen en een gedurfd materiaal- en kleurgebruik deze eigenzinnige stijl. Hierdoor is de bouwstijl ideaal voor diverse woontypes, van vrijstaande woningen tot rijwoningen.

Concrete bouwplannen of advies nodig?

Maak een afspraak met één van onze bouwexperten en krijg tijdens een persoonlijke rondleiding meer info over onze mogelijkheden en technieken om duurzaam te bouwen.

Image