Bouwformules: houtskelet, ruwbouw of sleutel-op-de-deur

Ga je een nieuwe woning bouwen? En staat energiezuinig en duurzaam bouwen bij je centraal? Kies dan zeker voor een kwalitatieve woning uit houtskeletbouw. Ook een BEN-woning of passiefhuis is mogelijk bij Dewaele!

Dewaele bouwt jouw houtskeletwoning altijd volledig op maat! Maar de mate van afwerking kies jij volledig zelf. Er zijn 3 veelvoorkomende bouwformules waar je uit kan kiezen:

1. Enkel het houtskelet

Kies je voor een woning waar Dewaele enkel het houtskelet plaatst? Dan ben je een echte doe-het-zelver! Dewaele produceert en plaatst het geraamte en de ramen om een wind-en waterdichte woning te creëren. De rest van de afwerking wordt voorzien door de bouwheer.

2. Gesloten ruwbouw

Kies je voor de formule ‘gesloten ruwbouw’, dan staat Dewaele niet alleen in voor het houtskelet en de ramen, maar worden ook alle grondwerken, dakwerken en gevelafwerkingen voorzien. Zo is je woning meteen klaar om aan de technieken en andere afwerkingen te beginnen.

3. Houtskeletbouw sleutel-op-de-deur

Dewaele kan jouw woning ook volledig afgewerkt afleveren. Denk maar aan ramen en deuren, vloeren, binnendeuren, keuken, sanitair, aansluitingen, … De woning wordt volledig instapklaar opgeleverd.

Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over deadlines, want Dewaele regelt alles voor jou!

Bekijk hier onze realisaties

Andere bouwmogelijkheden

Naast deze 3 veelvoorkomende bouwformules, kan je er uiteraard ook voor een tussenvorm te kiezen, volledig op jouw maat.

Wil je als bouwheer bijvoorbeeld enkel de elektrische installatie voor jouw rekening nemen? Dat kan! Dewaele past zich helemaal aan aan jouw wensen.

Neem vrijblijvend contact op met Dewaele voor jouw houtskeletbouw op maat. Wil je weten waarom bouwen met een bouwbedrijf de beste keuze? Je leest 5 voordelen in ons blogbericht.

Opbouw van een houtskeletbouw woning
Moderne woning houtskeletbouw met witte crepi en houten gevelbekleding
Moderne keuken met parket en keukeneiland
Zwarte lamellen

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.