Duurzaam wonen in Lasne

Concept

De eigenaars van deze woning in Lasne lieten zich niet afschrikken door de misschien ietwat duurdere constructie van een houtskeletbouwwoning. De gezonde lucht en het duurzame karakter van hout kregen terecht voorrang.

De buitengevel is afgewerkt in crepi en in cederhout. Opvallend is het houten lattenwerk dat bestaat uit planken van verschillende breedte. Aan de aluminium ramen zorgt een beplating in hetzelfde materiaalopnieuw voor een extra accent.

De woning is binnen bewust heel open gelaten. De open keuken brengt je achtereenvolgens naar de eetplaats, living en bureau. Boven is er plaats voor vier slaapkamers, een badkamer en dressing.

Een warmtepomp tot slot verwarmt de woning op een energiezuinige manier. Op termijn is er op het plat dak plaats voor zonnepanelen. Daarmee kunnen de eigenaars dan de nodige energie zelf produceren en hun houtskeletbouwwoning nog duurzamer maken dan ze al is.

Concrete bouwplannen of advies nodig?

Maak een afspraak met één van onze bouwexperten en krijg tijdens een persoonlijke rondleiding meer info over onze mogelijkheden en technieken om duurzaam te bouwen.

Image