Image
Open Wervendag 2024 in Malonne
Image
Open Wervendag 2024 in Sint-Martens-Latem

Zondag 26 mei van 10 tot 17 uur

Bezoek onze woningen in opbouw tijdens Open Wervendag

Bouwen op zekerheid? Bezoek onze woningen in opbouw tijdens Open Wervendag en ontdek hoe wij het verschil maken. In kwaliteit, duurzaamheid én in service ... we zijn open en transparant over onze aanpak en vertellen je graag meer over alle mogelijkheden om energiezuinig én zorgeloos te bouwen. Zonder onaangename verrassingen achteraf.

Ontdek alle mogelijkheden én voordelen in onze woningen in opbouw:

Image
Open Wervendag 2024 in Kortrijk

Kortrijk

1. Moderne, toekomstgerichte villa

Deze woning staat voor een moderne levensstijl waarbij luxe en functionaliteit hand in hand gaan. Met levenslang wooncomfort in gedachten kozen de bouwheren ervoor om een lift te integreren, en ook de ruime open leefruimte is zorgvuldig ontworpen om in stijl te kunnen genieten.

Ter Duinenstraat 18 – 8510 Kortrijk (Marke)

Image
Open Wervendag 2024 in Aarschot

Aarschot

2. Compacte woning met efficiënte indeling

Een strakke uitstraling en slimme indeling ... deze moderne woning in opbouw bewijst dat een goed ontwerp en stijl hand in hand gaan. Zowel in de open leefruimte op het gelijkvloers als in de drie slaapkamers en ruime badkamer op de bovenverdieping is elk detail zorgvuldig overwogen voor maximaal comfort.

Wandeleerstraat 17 – 3200 Aarschot (best bereikbaar via de Langdorpsesteenweg)

Image
Open Wervendag 2024 in Sint-Martens-Latem

Sint-Martens-Latem

3. Strakke nieuwbouw met kangoeroewoning

Centraal, maar discreet gelegen voor voldoende privacy ... deze ruime woning komt met een inpandige poolhouse, een ruime carport en kangoeroewoning. Praktisch wooncomfort en zorg op maat, deze strakke nieuwbouw is perfect aangepast aan de wensen van elke levensstijl.

Kortrijksesteenweg 137B – 9830 Sint-Martens-Latem

Image
Render houtskeletbouwwoning Malonne

Malonne

4. Ruime woning op een hellend terrein met prachtig uitzicht 

Verscholen in de heuvels van Malonne, vind je deze moderne woning waar lichte crepi en donkere Trespa de gevel accentueren. Laat je inspireren door de ruime leefruimte met centrale leefkeuken, de aparte home office en luxueuze badkamers. Ook de carport is uniek: deze is visueel afgescheiden van de voordeur door massieve houten balken, en voegt zo een architecturaal element toe aan de inkom.

Rue du Coin 53 – 5020 Malonne (Namur)