Gezond binnenklimaat in Kanegem

Optimale ventilatie
Op elkaar afgestemde leefruimtes
Zeer ruime keuken
Grote raampartijen met veel lichtinval
Energiezuinige technieken

Landelijke charme en tijdloos wooncomfort

Wonen in landelijke stijl, dat is aandacht hebben voor authenticiteit, de omgeving en warme materialen en kleuren. Hout is daarbij een blijvertje. De eigenaars van deze woning in houtskeletbouw slaagden erin om functionaliteit moeiteloos te combineren met onvervalste charme. Met schrijnwerk in een zachtgroene kleur, een natuurlijke baksteen en een opvallende garagepoort met boogvorm geven ze hun thuis in bloemendorp Kanegem een uniek karakter.

Binnenkijken in een open interieur

Terwijl de woning vooraan eerder sober en discreet oogt, zorgen panoramische raampartijen achteraan voor een royaal zicht op de natuurrijke omgeving. De bewoners genieten op de benedenverdieping van rust en privacy, zelfs al vloeien alle leefruimtes naadloos in elkaar over. Deze open sfeer brengt, samen met de vloerverwarming en kwalitatieve tegels, het wooncomfort naar een hoger niveau.

Verfijnde indeling en details

De strak landelijke sfeer van het gelijkvloers zien we ook terug op de bovenverdieping. Om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten, koos het gezin voor kleinere doorgangen en grotere kamers. Overal ligt parket, en met ingebouwde kasten en moderne verlichting is elke kamer tot in de puntjes afgewerkt.

Duurzaam wonen, van bij het ontwaken

De aanwezigheid van een ventilatiesysteem D en zonnepanelen maken van deze woning een energiezuinige thuis waar gefilterde lucht op een aangename temperatuur de leefruimtes binnenkomt. “Deze woning is exact zoals we ons hadden voorgesteld. Alle technieken werden correct uitgevoerd en de enige verrassing waarmee we te maken kregen, is de uitstekende isolatie en ventilatie. Zowel in de winter, als in de zomer. Al van bij het eerste gesprek straalde Dewaele Woningbouw vertrouwen uit, we wisten meteen dat we in zee gingen met een goede firma.”

Concrete bouwplannen of advies nodig?

Maak een afspraak met één van onze bouwexperten en krijg tijdens een persoonlijke rondleiding meer info over onze mogelijkheden en technieken om duurzaam te bouwen.

Image