Gezellige pastorijwoning in Kampenhout

Zadeldak
Landelijke stijl
Energiezuinige technieken
Snel bouwproces
Slimme indeling

Tijdloze charme

De bewoners van deze woning hadden niet veel eisen, maar wilden wel graag een praktische woonst in een klassieke bouwstijl. Een pastoriewoning is hierbij het toonbeeld van wonen in landelijke stijl. En dat realiseerden we voor hen. De eigenaars kozen voor een karaktervolle steen die tegelijkertijd authentiek en hedendaags oogt, maar ook veel detail bevat. Zo matcht de subtiele kleurschakering van de rood-witte baksteen naadloos met het donkergrijze aluminium buitenschrijnwerk.

Compacte inrichting

Maar de woning geeft niet alleen het rustieke karakter perfect weer, ook over de functionaliteit dacht de familie goed na. Zo wilden ze hun woonvolume maximaal benutten en gingen ze steevast voor een open indeling. Dit verwezenlijkten ze door hun woonst in een L-vorm in te richten. Beneden vormen de woonkamer, keuken en eetruimte een open geheel, met aansluitend 2 bergplaatsen. Boven zijn de 3 slaapkamers en een ruime badkamer aan elkaar gelinkt.   

Authentieke details

De vrijstaande woonst voldoet dus volledig aan de bouwwensen van het gezin, met als bonus de charmante carport. “De carport vinden we toch wel uniek omdat dit een verlengde is van de woning. De afwerking benadrukt het landelijke gevoel dat we wilden uitstralen”, vertellen de bewoners. Ook over het snelle bouwproces en de goede aanpak van Dewaele Woningbouw zijn ze tevreden. “We hadden een zeer vriendelijke een lieve verkoopster, Marita Rentmeesters. Zij heeft ons overtuigd om voor Dewaele te kiezen.”

Concrete bouwplannen of advies nodig?

Maak een afspraak met één van onze bouwexperten en krijg tijdens een persoonlijke rondleiding meer info over onze mogelijkheden en technieken om duurzaam te bouwen.

Image