Moderne lijn in Oudenaarde

“Mijn zus heeft ook gebouwd met Dewaele. De keuze was dus eigenlijk snel gemaakt.”

FAM. DEREU
moderne woning houtskeletbouw gevel
moderne woning houtskeletbouw gevel
moderne woning houtskeletbouw trap
moderne woning houtskeletbouw keuken
moderne woning houtskeletbouw woonkamer
  • Gemetste steen met gelijmd uitzicht
  • Zeer goed geïsoleerd
  • Ramen in pvc
  • PU-gietvloer
  • Blokdeuren met magneetsloten

Concept

Dit gezin koos bewust voor een houtskeletbouwwoning met veel strakke en rechte lijnen. Dat is beter voor de luchtdichtheid en de EPB-score. De architect opteerde voor een traditioneel gemetste steen, maar met het uitzicht van een gelijmde steen. Het plat dak is afgewerkt met EPDM, de dakrand en de regenpijpen werden in dezelfde kleur gelakt als het buitenschrijnwerk. Het gezin twijfelde lang tussen aluminium ramen of ramen in pvc, maar koos uiteindelijk voor de laatste optie omwille van de hogere isolatiegraad. Opvallend: in de woning vind je nergens herbruikbare energie. Maar door de goeie isolatie van de houtskeletconstructie en een ventilatieysteem D behaalt de woning toch een E-peil van 50.

Ook de afwerking binnen is strak: wit met donkere kleuraccenten, zoals de metalen binnentrap en de badkamerwand. Aan de binnendeuren geen klinken, maar magneetsloten. Die puren het geheel nog meer uit. Boven en beneden ligt tot slot een lichtgrijze PU-gietvloer.

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.