Kubistische woning met veel sfeer in Sint-Joris-Weert

“Bij Dewaele voel je je als klant gehoord. Die persoonlijke begeleiding en de heldere afspraken maakten voor ons het verschil.”

Fam. Maeschaelck – De Clerck
Kubistische woning
Kubistische woning
Kubistische woning
Kubistische woning
Kubistische woning
Kubistische woning
Kubistische woning
  • Strak lijnenspel en kubistische architectuur
  • Zonwerende beglazing
  • Dennenhout accenten
  • Maximale lichtinval en aangename leefruimte
  • Toekomstgerichte energievoorzieningen
  • Twee moderne badkamers 
     

Moderne woning met plat dak

De eigenaars van deze woning hadden de markt al grondig bestudeerd voor ze bij Dewaele Woningbouw terecht kwamen. Dat ze een moderne, ruime woning in houtskeletbouw met een plat dak wilden, stond vast. Van het architectenbureau waren ze snel overtuigd nadat ze enkele gelijkaardige huizen hadden gezien.

Flexibele bouwpartner

Na een half jaar vergelijkend onderzoek, kwam Dewaele er als meest geschikte partij uit voor de realisatie van hun woning. Een goede keuze, zo bleek achteraf. Het hele traject verliep vlekkeloos, ook toen het ontwerp hier en daar bijgestuurd werd. Zo stond het niet meteen vast of het huis onderkelderd zou worden, en ook de carport was een aanvulling van het oorspronkelijke plan. Geen enkele vraag werd over het hoofd gezien.

Ruimtelijk gevoel

Door de grote raampartijen met zonwerende schuifpanelen wordt elk zonnestraaltje benut. Die maximale lichtinval en het ruimtelijke gevoel zorgen voor een aangename woonbeleving in de leefruimte. Ook de drie slaapkamers zijn heerlijk ruim en voorzien van alle aansluitingen.
 

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.