Kubistische woning met veel sfeer in Sint-Joris-Weert

Moderne woning met plat dak

De eigenaars van deze woning hadden de markt al grondig bestudeerd voor ze bij Dewaele Woningbouw terecht kwamen. Dat ze een moderne, ruime woning in houtskeletbouw met een plat dak wilden, stond vast. Van het architectenbureau waren ze snel overtuigd nadat ze enkele gelijkaardige huizen hadden gezien.

Flexibele bouwpartner

Na een half jaar vergelijkend onderzoek, kwam Dewaele er als meest geschikte partij uit voor de realisatie van hun woning. Een goede keuze, zo bleek achteraf. Het hele traject verliep vlekkeloos, ook toen het ontwerp hier en daar bijgestuurd werd. Zo stond het niet meteen vast of het huis onderkelderd zou worden, en ook de carport was een aanvulling van het oorspronkelijke plan. Geen enkele vraag werd over het hoofd gezien.

Ruimtelijk gevoel

Door de grote raampartijen met zonwerende schuifpanelen wordt elk zonnestraaltje benut. Die maximale lichtinval en het ruimtelijke gevoel zorgen voor een aangename woonbeleving in de leefruimte. Ook de drie slaapkamers zijn heerlijk ruim en voorzien van alle aansluitingen.
 

Concrete bouwplannen of advies nodig?

Maak een afspraak met één van onze bouwexperten en krijg tijdens een persoonlijke rondleiding meer info over onze mogelijkheden en technieken om duurzaam te bouwen.

Image