Gezond binnenklimaat in Kanegem

“Zowel in de winter als in de zomer genieten we hier van aangename temperaturen en kwaliteitsvolle lucht.”

FAM. DE TROCH - CLAEYS
Landelijk wonen Kanegem
Gezond binnenklimaat in Kanegem
Gezond binnenklimaat in Kanegem
Gezond binnenklimaat in Kanegem
Gezond binnenklimaat in Kanegem
Gezond binnenklimaat in Kanegem
  • Optimale ventilatie
  • Op elkaar afgestemde leefruimtes
  • Zeer ruime keuken
  • Grote raampartijen met veel lichtinval
  • Energiezuinige technieken

Landelijke charme en tijdloos wooncomfort

Wonen in landelijke stijl, dat is aandacht hebben voor authenticiteit, de omgeving en warme materialen en kleuren. Hout is daarbij een blijvertje. De eigenaars van deze woning in houtskeletbouw slaagden erin om functionaliteit moeiteloos te combineren met onvervalste charme. Met schrijnwerk in een zachtgroene kleur, een natuurlijke baksteen en een opvallende garagepoort met boogvorm geven ze hun thuis in bloemendorp Kanegem een uniek karakter.

Binnenkijken in een open interieur

Terwijl de woning vooraan eerder sober en discreet oogt, zorgen panoramische raampartijen achteraan voor een royaal zicht op de natuurrijke omgeving. De bewoners genieten op de benedenverdieping van rust en privacy, zelfs al vloeien alle leefruimtes naadloos in elkaar over. Deze open sfeer brengt, samen met de vloerverwarming en kwalitatieve tegels, het wooncomfort naar een hoger niveau.

Verfijnde indeling en details

De strak landelijke sfeer van het gelijkvloers zien we ook terug op de bovenverdieping. Om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten, koos het gezin voor kleinere doorgangen en grotere kamers. Overal ligt parket, en met ingebouwde kasten en moderne verlichting is elke kamer tot in de puntjes afgewerkt.

Duurzaam wonen, van bij het ontwaken

De aanwezigheid van een ventilatiesysteem D en zonnepanelen maken van deze woning een energiezuinige thuis waar gefilterde lucht op een aangename temperatuur de leefruimtes binnenkomt. “Deze woning is exact zoals we ons hadden voorgesteld. Alle technieken werden correct uitgevoerd en de enige verrassing waarmee we te maken kregen, is de uitstekende isolatie en ventilatie. Zowel in de winter, als in de zomer. Al van bij het eerste gesprek straalde Dewaele Woningbouw vertrouwen uit, we wisten meteen dat we in zee gingen met een goede firma.”

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.