Gezellige pastorijwoning in Kampenhout

“Onze ouders hebben al 25 jaar een woning van Dewaele en zijn daar zeer tevreden over. Daarom kozen we ook voor hen.”

Familie Vossen
Dewaele woningbouw - realisatie in Kampenhout
Dewaele woningbouw - realisatie in Kampenhout
Dewaele woningbouw - realisatie in Kampenhout
Dewaele woningbouw - realisatie in Kampenhout
Dewaele woningbouw - realisatie in Kampenhout
  • Zadeldak
  • Landelijke stijl
  • Energiezuinige technieken
  • Snel bouwproces
  • Slimme indeling

Tijdloze charme

De bewoners van deze woning hadden niet veel eisen, maar wilden wel graag een praktische woonst in een klassieke bouwstijl. Een pastoriewoning is hierbij het toonbeeld van wonen in landelijke stijl. En dat realiseerden we voor hen. De eigenaars kozen voor een karaktervolle steen die tegelijkertijd authentiek en hedendaags oogt, maar ook veel detail bevat. Zo matcht de subtiele kleurschakering van de rood-witte baksteen naadloos met het donkergrijze aluminium buitenschrijnwerk.

Compacte inrichting

Maar de woning geeft niet alleen het rustieke karakter perfect weer, ook over de functionaliteit dacht de familie goed na. Zo wilden ze hun woonvolume maximaal benutten en gingen ze steevast voor een open indeling. Dit verwezenlijkten ze door hun woonst in een L-vorm in te richten. Beneden vormen de woonkamer, keuken en eetruimte een open geheel, met aansluitend 2 bergplaatsen. Boven zijn de 3 slaapkamers en een ruime badkamer aan elkaar gelinkt.   

Authentieke details

De vrijstaande woonst voldoet dus volledig aan de bouwwensen van het gezin, met als bonus de charmante carport. “De carport vinden we toch wel uniek omdat dit een verlengde is van de woning. De afwerking benadrukt het landelijke gevoel dat we wilden uitstralen”, vertellen de bewoners. Ook over het snelle bouwproces en de goede aanpak van Dewaele Woningbouw zijn ze tevreden. “We hadden een zeer vriendelijke een lieve verkoopster, Marita Rentmeesters. Zij heeft ons overtuigd om voor Dewaele te kiezen.”

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.