Gezellig in Zwijndrecht

“We kozen voor houtskeletbouw omdat het niet alleen een snelle manier van bouwen is, maar omdat het gewoon ook een pak gezelliger én warmer is dan een woning in steen.”

FAM. VAN ASCH
Houtskeletbouw woning halfopen bebouwing
Houtskeletbouw woning halfopen bebouwing
Houtskeletbouw woning halfopen bebouwing
Houtskeletbouw woning halfopen bebouwing
Houtskeletbouw woning halfopen bebouwing
  • Strakke gevelsteen buiten
  • Warm hout binnen
  • Natuurlijke lichtinval
  • Energiezuinige ingrepen
  • Praktisch ingericht

Concept

Deze houtskeletbouwwoning is vooraan bewust heel strak gehouden. Weinig raampartijen en de moderne gevelsteen Zero Robusta puren de woning uit tot haar essentie. Achteraan is het woongedeelte volledig opengetrokken, met een lage annex en groot schuifraam. Vanuit de zithoek heb je zicht op de compacte tuin en het grote terras. Het dak is bedekt met zwarte matte dakpannen. De dakgoten zijn afgewerkt in zwarte volkernplaten, de regenpijpen in antraciet zink. De aluminium ramen kregen een ingebouwd zonnescherm mee. Maar dat is niet de enige energiezuinige ingreep: ook een warmtepomp en vloerverwarming doen de energiefactuur dalen. De gezelligheid van een houtskeletbouwwoning trok het gezin ook door in de materialen: binnen overheersen wit en de goudbruine houtsoort Iroko.

 

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.