Betrouwbaarste bouwbedrijf in Braine

“We kozen houtskeletbouw voor het binnencomfort.”

Fam. Sterckx
Landelijke woning in Braine
Rustieke keuken in Braine
Rustiek inloopdouche in Braine
  • Alles op gelijkvloers
  • Grotere binnendeuren
  • Gevelsteen Betegelde vloer
  • Aansluiting regenwater

Betrouwbare houtskeletbouw

In het Waalse Braine-le-Comte wonen sinds kort twee nieuwe fans van houtskeletbouw. “Na een grondige vergelijking kwam Dewaele Woningbouw voor ons als betrouwbaarste bouwbedrijf uit de bus. En dus zijn we ook met hen in zee gegaan.” De conclusie na oplevering is even positief. “Alles verliep vlot, zowel bij de opmaak van het dossier, de planning en controle van de verschillende aannemers als bij de opvolging nadien.”

Verzorgde afwerking

De eigenaars van deze hedendaagse woning hadden twee absolute must-haves: alles op het gelijkvloers en grotere binnendeuren. Verder kozen ze voor een ruime oprit en een groot terras met open zicht op de tuin. De buitengevel is afgewerkt in een klassieke lichtbruine baksteen en lichtgrijs buitenschrijnwerk. Binnen viel de keuze op een onderhoudsvriendelijke tegel.

Duurzaam bouwen

Houtskeletbouw is sowieso een energiezuinige bouwmethode. Dat bleek voor deze eigenaars te volstaan. Er zijn dus geen aparte ingrepen meer gedaan om de woning nog duurzamer te maken. “Een praktisch huis met een aangenaam binnencomfort was ons doel.”

Enkel het regenwater recupereren de eigenaars nog voor de toiletten en de wasmachine. Om duurzaam te bouwen moet je dus niet per se all the way gaan.

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.