Betrouwbaarste bouwbedrijf in Braine

Alles op gelijkvloers
Grotere binnendeuren
Gevelsteen Betegelde vloer
Aansluiting regenwater

Betrouwbare houtskeletbouw

In het Waalse Braine-le-Comte wonen sinds kort twee nieuwe fans van houtskeletbouw. “Na een grondige vergelijking kwam Dewaele Woningbouw voor ons als betrouwbaarste bouwbedrijf uit de bus. En dus zijn we ook met hen in zee gegaan.” De conclusie na oplevering is even positief. “Alles verliep vlot, zowel bij de opmaak van het dossier, de planning en controle van de verschillende aannemers als bij de opvolging nadien.”

Verzorgde afwerking

De eigenaars van deze hedendaagse woning hadden twee absolute must-haves: alles op het gelijkvloers en grotere binnendeuren. Verder kozen ze voor een ruime oprit en een groot terras met open zicht op de tuin. De buitengevel is afgewerkt in een klassieke lichtbruine baksteen en lichtgrijs buitenschrijnwerk. Binnen viel de keuze op een onderhoudsvriendelijke tegel.

Duurzaam bouwen

Houtskeletbouw is sowieso een energiezuinige bouwmethode. Dat bleek voor deze eigenaars te volstaan. Er zijn dus geen aparte ingrepen meer gedaan om de woning nog duurzamer te maken. “Een praktisch huis met een aangenaam binnencomfort was ons doel.”

Enkel het regenwater recupereren de eigenaars nog voor de toiletten en de wasmachine. Om duurzaam te bouwen moet je dus niet per se all the way gaan.

Concrete bouwplannen of advies nodig?

Maak een afspraak met één van onze bouwexperten en krijg tijdens een persoonlijke rondleiding meer info over onze mogelijkheden en technieken om duurzaam te bouwen.

Image