Modern en minimalistisch in Brasschaat

Bijna-energieneutraal
Premium afwerking
Tijdloos design
Compacte indeling
Veel lichtinval

Schoonheid zit in eenvoud

De gevel van de woning geeft voor een stuk prijs wat we binnen kunnen verwachten: strak, clean, maar tegelijkertijd ook sfeervol en huiselijk. Hier is de look & feel uniform: wit overheerst en staat in contrast met donkere elementen. Zoals de gevel in crepi in combinatie met de Trespa® gevelbekleding en buitenschrijnwerk. Of de witte keuken in samenspel met de zwarte wand. Deze minimalistische stijl wordt in elke kamer doorgetrokken en benadrukt zo het ruimtegevoel. Want ook al is de woning compact, toch wordt elke meter optimaal benut. De open leefruimte met de keuken, eetruimte en zithoek is het hart van de woning en straalt sereniteit uit. Om het lichte interieur wat te breken, hebben de eigenaars gekozen voor natuurlijke materialen zoals een houten trap en parket op de bovenverdieping. Eén ding staat vast: deze woning ademt tijdloosheid uit.

Toekomstgericht wonen

De volledige woning staat in teken van energiebeheer. Zo werden er diverse energiezuinige technieken geïnstalleerd, zoals zonnepanelen, lucht/water warmtepomp met warmwateropslag, vloerverwarming en -koeling, screens en een ventilatiesysteem type C+. Daarnaast koos het gezin voor grote raampartijen om maximaal te profiteren van het zonnetje en maken ze gebruik van een hoogtechnologisch domoticasyteem waarmee ze hun hele huis kunnen bedienen en monitoren. Al deze maatregelen maken de woonst bijna-energieneutraal en klaar voor de toekomst.

Kwaliteit van begin tot einde

Het gezin consulteerde verschillende houtskeletbouwbedrijven voordat ze een beslissing maakten. Eentje die snel gemaakt was want Dewaele onderscheidde zich bovenmatig dankzij zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en hoogwaardige materialen. Ook de snellere bouwmethode sprak hen aan. “De mensen van Dewaele zijn vakmensen, zowel in de fabriek waar de houtskeletelementen gemaakt worden als de mensen op de werf en daarbuiten. Zo nam Marita Rentmeesters, de commercieel agente voor de regio Antwerpen, alle tijd om ons in te wijden in houtskeletbouw”, vertelt de familie.

Concrete bouwplannen of advies nodig?

Maak een afspraak met één van onze bouwexperten en krijg tijdens een persoonlijke rondleiding meer info over onze mogelijkheden en technieken om duurzaam te bouwen.

Image