Hedendaags interieur achter een tijdloze gevel

Concept

Na een bezoekje aan Batibouw was het voor deze familie meteen duidelijk: de eindeloze mogelijkheden binnen houtskeletbouw pasten perfect bij hun woonwens. Op vlak van materiaalgebruik had het gezin geen specifieke eisen, de architect moest enkel rekening houden met de voorkeur voor een klassieke stijl in combinatie met een modern interieur. 

Het resultaat is een tijdloze gevel van neutrale stenen en eenvoudig schrijnwerk met daarachter een fris en open interieur. Het kloppend hart van de woning is een moderne keuken die het ruimtegevoel versterkt. Net als de grote badkamer, want ook tijdens de drukke ochtendspits biedt ze genoeg plaats aan de vier gezinsleden.

Qua energiezuinigheid kozen de bewoners voor een warmtepomp die aangesloten is op de vloerverwarming. In combinatie met de goede isolerende eigenschappen van een houtskeletconstructie, zorgt dit voor een lagere energiefactuur. 

Image
houtskeletbouw willems - brasschaat - badkamer

Concrete bouwplannen of advies nodig?

Maak een afspraak met één van onze bouwexperten en krijg tijdens een persoonlijke rondleiding meer info over onze mogelijkheden en technieken om duurzaam te bouwen.

Image