Verschillende volumes in Vlezenbeek

Gevel in crepi en baksteen
Aluminium ramen
Drie volumes in één
Keramische tegels
Massief parket

Concept

Midden in de Vlezenbeekse velden rijzen drie volumes uit de grond. Samen vormen ze een moderne houtskeletbouwwoning die elke dag mag genieten van zonlicht, uitgestrekte landschappen en grazende koeien.

Het volume van de garage en de benedenverdieping is afgewerkt in een lichtgrijze baksteen. Het slaapvolume boven kreeg een buitengevel in crepi. De platte daken zijn, zoals altijd, voorzien van een waterdichte laag in epdm. Voor de ramen viel de keuze op aluminium profielen.

De grootste troef van deze houtskeletbouwwoning is vooral de lichtinval. Salon, eetruimte en keuken zijn naar het zuiden gericht en hebben volledig zicht op de tuin. Boven zijn ook de twee slaapkamers, bureau en badkamer naar de tuin gedraaid.

De vloeren zijn beneden afgewerkt met keramische tegels, boven ligt massief parket. De trappen tussen de verschillende verdiepingen zijn tot slot ook in hout afgewerkt.

Concrete bouwplannen of advies nodig?

Maak een afspraak met één van onze bouwexperten en krijg tijdens een persoonlijke rondleiding meer info over onze mogelijkheden en technieken om duurzaam te bouwen.

Image