Tijdloos en praktisch wonen in Deinze

Open ruimtes
Aangenaam binnenklimaat
Volledige doorkijk
Maximaal ruimtegevoel
Moderne indeling

Authentieke uitstraling

Deze parel straalt sereniteit en klasse uit dankzij de witte gevelbepleistering en de stijlvolle grijze beplating. Het aluminium schrijnwerk met driedubbel glas weert alle omgevingsgeluiden en zorgt zo voor een oase van rust in huis. Ook het maximaal ruimtegevoel is hier nadrukkelijk aanwezig. De eigenaars van deze woning kozen er resoluut voor om elke centimeter optimaal te benutten en die wens gaven ze ook duidelijk door aan de architect.

In de kunstvolle hal komt je meteen een heerlijke dosis natuurlijk licht tegemoet. De glazen deuren geven zicht op de tuin en versterken zo het ruimtelijke gevoel. Dankzij de talrijke grote raampartijen en de open verbinding tussen de living, keuken en extra TV-hoek profiteren de bewoners van een lichtrijke uitgestrekte leefruimte waar woongenot primeert.

Functionele indeling

Elke ruimte is naadloos op elkaar afgestemd. Alle deuren staan telkens wagenwijd open, waardoor het koppel van de inkom tot het zwembad en vanuit de living door het bureel en de badkamer, tot in de tuin geniet van een volledige doorkijk. Het zicht op de tuin en het zwembad is overal te bewonderen. En om helemaal van dat geweldige zicht te genieten, ontwierpen ze een overdekte en deels afgesloten loungehoek op het terras. Zo brengen ze het wooncomfort naar een hoger niveau.

Energiezuinig en behaaglijk vertoeven

“We hadden al een voorkeur voor houtskeletbouw en na een bezoek aan de kijkwoning in De Pinte waren we helemaal overtuigd. De uitstekende isolatie en snelle sleutel-op-de-deurafwerking waren voor ons beslissend”, vertelt de familie. De grootste troef in huis is voor het gezin het aangenaam binnenklimaat. “Dankzij de vloerverwarming en airco die uitsluitend op zonne-energie werkt, is het hier het hele jaar door zalig wonen. Zo hebben we bovenaan in onze opengewerkte hal één binnenunit die de volledige woning van boven naar onder afkoelt”, leggen de bewoners uit.

Concrete bouwplannen of advies nodig?

Maak een afspraak met één van onze bouwexperten en krijg tijdens een persoonlijke rondleiding meer info over onze mogelijkheden en technieken om duurzaam te bouwen.

Image