Lichtrijke bel-etage in Vichte

Strak ontwerp
Open inrichting
Ruim terras
Ingebouwde lift
Energiezuinige technieken

Belle maison

Deze familie ging niet zomaar voor een standaardwoning, maar koos voor een bel-etage. Een woning die niet voor niets letterlijk ‘mooie verdieping’ betekent. Met een indrukwekkende bovenverdieping in crepi, aluminium schrijnwerk en op het gelijkvloers een donkere baksteen krijgt hun huis een imposant contrasterend effect. Het exterieur weerspiegelt exact wat er binnenin te ontdekken valt.

Panoramisch genieten

Een oase van licht, eenheid en rust komen je tegemoet wanneer je de woning betreedt. Wit heeft hier duidelijk de overhand. De zwarte accenten zorgen voor een sterk contrast en leggen de perfecte balans tussen clean en chique. Het aangenaamste plekje in de woning? Het grote terras. Een wens van de eigenaars, maar tegelijkertijd ook meteen een ware eyecatcher. De hoogliggende vlakte levert een extra prachtig vergezicht. Met daarbovenop de talrijke raampartijen die de woonst een ruime dosis natuurlijk licht schenken, is het voor de familie elke dag genieten.

Zorgeloos wonen

Doordat het woongedeelte zich volledig op de eerste verdieping begeeft, krijgt de woning extra ruimte voor opslag. Zo gebruikt het gezin de begane grond als garage en technische ruimte. De lichtrijke kamers, samen met de vloerverwarming, zonnepanelen en warmtepomp maken van deze woning een energiezuinige thuis. De ingebouwde lift en linnenkoker brengen op hun beurt het wooncomfort naar een hoger niveau. Hier ligt de focus op zorgeloos en levenslang wonen.

“Wij zijn enorm tevreden over onze houtskeletbouwwoning. De bouwwerken verliepen goed en de samenwerking was ook zeer vlot. De afwerkingsgraad en gebruikte materialen bij Dewaele zijn van een beter niveau dan andere bouwbedrijven”, besluit de familie.

Concrete bouwplannen of advies nodig?

Maak een afspraak met één van onze bouwexperten en krijg tijdens een persoonlijke rondleiding meer info over onze mogelijkheden en technieken om duurzaam te bouwen.

Image