Karakteristiek wonen in Blankenberge

Toekomstgerichte technieken
Open inrichting
Hoge dosis natuurlijk licht
Maximaal ruimtegevoel
Vlotte samenwerking

Hedendaags ontwerp

Een moderne kubistische woonst staat tegenwoordig op iedereen z’n verlanglijstje. Maar toch is elke woning anders en uniek. Zo ook deze woning. De woning onderscheidt zich door de karaktervolle baksteen, maar valt pas echt op dankzij het kenmerkend metselwerk. De warme, donkere steen in combinatie met het claustraverband zorgen voor een atypische uitstraling. Als finishing touch kozen de eigenaars voor een houten plafondbekleding, wat het karakteristieke nog meer benadrukt.  

Zorgeloos wonen

De warme sfeer wordt ook binnen nauwgezet geïmplementeerd. Daar zorgt de grijze tegelvloer beneden en het knusse laminaat boven voor. De vele raampartijen produceren een aangename hoeveelheid licht in huis, terwijl de efficiënte indeling een open gevoel creëert waar wooncomfort centraal staat.

Energiezuinigheid was ook hier een specifieke bouwwens en daar voldoet de woning van het gezin zeker aan. Met een E-peil van -2 produceert de woning zelfs meer energie dan dat ze verbruikt. Om dit te realiseren, plaatsten de bewoners een warmtepomp en zonnepanelen en kozen ze er ook voor om een domoticasysteem te installeren. Zo zijn ze helemaal klaar voor een duurzame toekomst.

Ideale bouwpartner

Tijdens hun zoektocht naar een geschikte bouwfirma belandde de familie bij ons. “Bij Dewaele Woningbouw hadden we het beste gevoel. Ze denken met je mee, begeleiden je en communiceren openlijk gedurende het hele bouwproces. Dewaele was bovendien één van de weinige die niet bang was om nieuwe technieken toe te passen en zocht mee naar mogelijke oplossingen om aan onze wensen te voldoen”, vertelt het gezin tevreden.

Concrete bouwplannen of advies nodig?

Maak een afspraak met één van onze bouwexperten en krijg tijdens een persoonlijke rondleiding meer info over onze mogelijkheden en technieken om duurzaam te bouwen.

Image