Fris en warm ontwerp in Rumbeke

Gevel in crepi en hout
Aluminium ramen
Vloerverwarming
Zonnepanelen
Mechanische ventilatie

Hedendaagse woning met warme uitstraling

Wit, antraciet en natuurlijk hout. Dat is het kleurenpalet van deze moderne houtskeletbouwwoning in Rumbeke. Op de bovenverdieping een gevelafwerking in crepi, op het gelijkvloers verticaal lattenwerk in de duurzame houtsoort afrormosia. De donkere aluminium ramen maken de woning helemaal af en zorgen voor een subtiel contrast. Hier werken koelte en warmte in perfecte harmonie samen.

Tijdloos design

Die strakke uitstraling is overigens feilloos doorgetrokken naar binnen. Lichte tinten overheersen en creëren een absoluut ruimtegevoel. Keuken en woonkamer vloeien naadloos in elkaar over tot één grote leefruimte. De open sfeer in combinatie met de talrijke raampartijen en het warme parket brengen licht en gezelligheid in huis.

Om extra ruimte te creëren werd de woning gedeeltelijk onderkelderd. Een handige oplossing voor extra (koele) bergruimte en om een deel van de technieken kwijt te raken.

Maximaal wooncomfort en optimaal genot

Ook koos het gezin voor enkele duurzame elementen. De familie installeerde zonnepanelen, legde vloerverwarming én ging voor een mechanisch ventilatiesysteem. Deze ingrepen maken van de woning een energiezuinige thuis waar aangenaam wonen en duurzaamheid centraal staan.

Ten slotte bevat de moderne woning heel wat eyecatchers. Zo is er het keukenblad in witte kwartscomposiet, de witte gietvloer in de badkamer op wand, vloer en badmeubilair en de smeedijzeren binnendeur tussen leefruimte en gang. Maar de grootste blikvanger bevindt zich buiten. Daar ontplooit de tuin zich tot een miniparadijs. Met een wondermooi zwembad, voldoende privacy en veel groen komt het gezin volledig tot rust in hun Dewaele-woning.

Concrete bouwplannen of advies nodig?

Maak een afspraak met één van onze bouwexperten en krijg tijdens een persoonlijke rondleiding meer info over onze mogelijkheden en technieken om duurzaam te bouwen.

Image