Energieneutrale woning in Lochristi

Bouwen volgens een vaste prijs

Omdat hij niet langer wilde huren en de leningen gunstig waren, was het voor de eigenaar tijd om werk te maken van een eigen woning. Via vrienden hoorde hij alleen maar positieve verhalen over hun nieuwe woning bij Dewaele Woningbouw, dus besloot hij contact op te nemen. En die eerste afspraak verliep meteen goed. “De verkoper begeleidde mij in elk aspect en hield rekening met mijn wensen en vooropgestelde budget. Ik kon mij helemaal vinden in de voorgestelde keuzes, ook in die van de architect.”

Advies bij materiaalkeuze

Ook was hij aangenaam verrast over het ruime aanbod en de kwaliteit van de materialen. Wel koos hij voor enkele kleine aanpassingen: met de Trespa® platen bij de gevelafwerking, de plaatsing van een hoekraam en de keuze voor een gashaard drukte hij zijn eigen stempel op de woning.

De wens om het huis zo energiezuinig mogelijk te maken, werd vervuld. Door het maximaal gebruik van zonne-energie en de goede isolatie is de woning energieneutraal.

Met de indeling van de woning wordt de beschikbare ruimte optimaal benut. Er is een lichtrijke, grote leefruimte waarin woonkamer en keuken in elkaar overlopen. Verder is er een master bedroom, twee kleinere slaapkamers, een garage, een berging en een luxueuze badkamer met sauna.

Concrete bouwplannen of advies nodig?

Maak een afspraak met één van onze bouwexperten en krijg tijdens een persoonlijke rondleiding meer info over onze mogelijkheden en technieken om duurzaam te bouwen.

Image