Betaalbare luxe in Beersel

Open inrichting in loftstijl
Maximale lichtinval
Beglazing in zwart aluminium
Ruime slaapkamers
Energiezuinige technieken

Concept

Strak, energiezuinig en luxueus voor een betaalbare prijs: de eigenaars van deze moderne woning wisten al vóór het eerste gesprek met onze bouwadviseurs hoe hun ideale thuis er moest uitzien. Bovenop de architecturale mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw, waren ook de bouwsnelheid en de perfecte isolatie een extra troef om hun bouwplannen snel concreet te maken.

De benedenverdieping is bewust heel open gehouden: zithoek, leefruimte en keuken lopen in elkaar over en maken het de gezinsleden mogelijk om makkelijk met elkaar te communiceren. Grote raampartijen zorgen in elke ruimte voor een zee van licht, terwijl warme parketvloeren en ingetogen kleuren de natuurlijke gezelligheid van deze woning extra in de verf zetten. Boven is er plaats voor drie slaapkamers en een ruime badkamer.

Het gezin produceert de nodige energie zelf dankzij zonnepalen. Een goede keuze die zich vertaalt in een lagere energiefactuur. Door ook een warmtepomp en ventilatiesysteem te integreren, profiteren deze bewoners maximaal van alle kwaliteiten van duurzaam bouwen met hout.

Concrete bouwplannen of advies nodig?

Maak een afspraak met één van onze bouwexperten en krijg tijdens een persoonlijke rondleiding meer info over onze mogelijkheden en technieken om duurzaam te bouwen.

Image