Uitzonderlijk warmtegevoel in houtskelet

Grote houten boogpoort
Ossenoog
Hout en natuursteen
Landelijke uitstraling
Vide inkomhal overspant twee verdiepingen

Concept

Toen ze voor de tweede keer gingen bouwen, wisten David en Natalie heel goed wat ze wilden: een gezellige, landelijke nieuwbouw in pastorijstijl. Hun geliefde materialen hout en natuursteen moesten een centrale rol spelen in hun nieuwe woning.

De pastorijwoning heeft een gezellig sfeervolle en piekfijn afgewerkte aanblik. De toon wordt gezet door de grote houten boogpoort van de garage, luiken aan de ramen en een ossenoog boven de voordeur. Ook het interieur is heel stijlvol en mooi afgewerkt met natuurlijke materialen. David: “Het warmtecomfort dat wij ervaren in onze houtskeletbouw verschilt aanzienlijk van traditionele woningen. Beneden en in de badkamer ligt vloerverwarming, boven hangen radiatoren maar die hebben we nog niet gebruikt. Zelfs in de winter moeten we boven niet stoken: het gevoel er altijd aangenaam en de temperatuur zakt nooit onder 18°C!”

Dit huis bewijst dat een compacte, energiezuinige en luchtdichte woning in houtskeletbouw ook een klassiek landelijke touch kan krijgen.

Concrete bouwplannen of advies nodig?

Maak een afspraak met één van onze bouwexperten en krijg tijdens een persoonlijke rondleiding meer info over onze mogelijkheden en technieken om duurzaam te bouwen.

Image