Klassieke houtskeletbouw in het landelijke Lasne

Grote ruimtes
Warmtepomp met vloerverwarming
Ramen in pvc met kleinhouten
Ventilatie C+
Parket- en tegelvloer

Net onder Brussel vind je het pittoreske Lasne, een gemeente die gekend is voor zijn mooie, grote huizen in een groen en glooiend landschap. Ook de eigenaars van deze houskeletbouwwoning speelden die context mooi uit.

Drie kwalitatieve materialen

Het gezin koos voor een klassiek ontwerp met een minimum aan materialen: rode bakstenen, zwarte leien en witte ramen. Het huis voelt ook een beetje Amerikaans aan, met een grote centrale beuk en een lange oprijlaan langs de tuin. Opvallend: de eigenaars kozen de klassieke gevelsteen om die op termijn wit te laten schilderen. Zo willen ze hun stijlvolle woning straks een extra kwalitatieve upgrade geven.

Focus op licht en ruimte

Binnen is de woning dan weer heel hedendaags gehouden, met veel licht en ruimte. Op het gelijkvloers vind je een leefruimte met keuken, eetplaats en zithoek. Voor de nodige rust en privacy is het bureau half afgesloten. Ramen en deuren zijn afgewerkt in pvc met decoratieve kleinhouten. Voor de vloer viel de keuze op een combinatie van tegels en parket. De moderne kunstwerken in huis zorgen tot slot voor een aangename warme sfeer.

Energiezuinige technieken

Eén van de voordelen van deze woning in houtskeletbouw is natuurlijk de bijna perfecte isolatie. Daarmee besparen de bewoners al een pak energie. Daarbovenop kozen ze voor een warmtepomp die aangesloten is op de vloerverwarming en voor een energiezuinig ventilatiesysteem C+.

Concrete bouwplannen of advies nodig?

Maak een afspraak met één van onze bouwexperten en krijg tijdens een persoonlijke rondleiding meer info over onze mogelijkheden en technieken om duurzaam te bouwen.

Image