Zwart-wit in Ninove

“Gezelligheid, energiezuingheid, droogbouw en luchtdichtheid. Dat waren voor ons de belangrijkste redenen om voor houtskeletbouw te kiezen.”

FAM. DE RIJCK
Halfopen bebouwing: moderne woning met witte crepi en zwarte baksteen
Halfopen bebouwing: moderne woning met witte crepi en zwarte baksteen
  • Witte crepi, zwarte baksteen
  • Zonnepanelen
  • Vloerverwarming
  • Ramen in aluminium
  • 4 slaapkamers
  • Zeer goede luchtdichtheid

Concept

Een zwarte baksteen op het gelijkvloers, een witte crepi op de bovenverdieping. Deze houtskeletbouwwoning speelt met kleuren en materialen. De ramen zijn afgewerkt in een zwart aluminium en geven de witte voorgevel extra cachet. Het dak is uitgevoerd in een zwarte natuurlei.

Beneden vind je een grote leefruimte met keuken, woonkamer en speelhoek. Boven vind je drie slaapkamers, badkamer en dressing. Onder het dak is er nog plaats voor een bureau, speelkamer en slaapkamer. De afwerking binnen is opnieuw een contrast tussen zwart en wit: wit schilderwerk, zwarte vloertegels.

Qua energiezuinige ingrepen ging de architect voor een condensatieketel, vloerverwarming en zonnepanelen. Ook mooi meegenomen: de houtskeletbouwwoning heeft een hoge luchtdichtheid van 1,0.

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.