Levenslang wonen in Wondelgem

“De kwaliteit lag bij Dewaele Woningbouw opmerkelijk hoger dan bij andere aanbieders van houtskeletbouw.”

FAM. TRATSAERT - AMERLINCK
Energiezuinig wonen
Sleutel-op-de-deur
Levenslang wonen in Wondelgem
Dewele Woningbouw
Huis bouwen
  • Open inrichting
  • Ruimte voor liftschacht
  • Sprekende volumes en lichtinval
  • Apart bureau
  • Energiezuinige technieken

Zorgeloos wonen, nu en de toekomst

Niets doet vermoeden dat achter deze sobere gevel een open en lichtrijke woning schuilgaat die klaar is voor de toekomst. Met ruimte voor een personenlift, bredere deuropeningen en schakelaars op zithoogte brachten de bewoners van deze levensloopbestendige woning voorzieningen aan om comfortabel te wonen wanneer ze later minder mobiel zouden zijn. De strakke inrichting van de open en grote leefruimtes, het aparte bureau en de drie slaapkamers trekken de frisse stijl van buiten naar binnen.

Energiezuinig wonen

Grote raampartijen die toelaten om optimaal van de zon te profiteren, energiezuinige technieken zoals een warmtepomp en een kwalitatieve afwerking maken de woondroom van dit gezin compleet. De vloerverwarming zorgt in de koudere wintermaanden voor een aangenaam binnenklimaat, een dertigtal zonnepanelen voor een hoger wooncomfort én een lagere energiefactuur.

Sleutel-op-de-deur

Dat het koppel voor houtskeletbouw zou gaan, stond al vast van bij de eerste stap naar een nieuwbouwwoning. “Een tevreden klant raadde ons Dewaele Woningbouw aan. We hadden al een andere bouwfirma ontmoet, maar het contrast was opmerkelijk. De kwaliteit lag bij Dewaele een pak hoger, dat bleek al na het eerste gesprek, en het gevoel zat ook goed. Onze keuze was dan ook snel gemaakt, een beslissing waar we tot op de dag van vandaag geen spijt van hebben. We zijn zeer tevreden over het verloop van het bouwproces en de stipte planning”, besluit het gezin.

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.