Zink, hout en steen in Billy-Berclau (Frankrijk)

"Omdat ik zelf een drukke job had, zocht ik een betrouwbare en efficiënte bouwpartner. De professionele aanpak van Dewaele kon dat bieden."

Daniel
Woning met hout, zink en baksteen
Woning met hout, zink en baksteen
Woning met hout, zink en baksteen
Woning met hout, zink en baksteen
  • 240 m² bewoonbare opp.
  • € 500 energiekosten/jaar
  • Grote raampartijen
  • Patio
  • Bewoners: Viviane en Daniel

Concept

Dewaele is niet alleen in België actief, maar ook in Frankrijk. Dit bijzondere huis is een van hun realisaties daar. De architect van dit gepensioneerde koppel bracht hen eerst in contact met een Franse bouwfirma, maar na wat research opteerden ze toch voor bouwen met Dewaele, “omdat zij de enigen waren die onze eisen volledig konden waarmaken, namelijk hout, zink en baksteen combineren.” Bovendien was het koppel erg te spreken over de uiterst professionele aanpak. “Welke vraag ook, we kregen een degelijk en duidelijk antwoord.” Hun strakke woning combineert op bijzondere wijze drie uiteenlopende materialen, zonder de harmonie uit het oog te verliezen. Grote raampartijen brengen de eerste zon rijkelijk binnen, een patio maakt dat het daglicht nog beter overal binnen kan.

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.