Villa in het groen in Vosselaar

"Ik had eerst vooroordelen tegenover houtskeletbouw, vooral omdat ik dacht dat er veel architecturale beperkingen zouden zijn. Het tegendeel is echter waar."

Inge
Dewaele houtskeletbouw - tijdloze realisatie in Vosselaar
Dewaele houtskeletbouw - tijdloze realisatie in Vosselaar
Dewaele houtskeletbouw - tijdloze realisatie in Vosselaar
Dewaele houtskeletbouw - tijdloze realisatie in Vosselaar
  • Gezin met 3 kinderen
  • Zeer ruime leefruimte
  • Rode steen, rode cement
  • Bosrijke omgeving
  • Modulaire kamers

Concept

Jan en Inge vielen meteen voor dit perceel in een rustige wijk, midden in het groen. De jaren-60-woning die er stond, werd afgebroken, maar het oorspronkelijke plan in T-vorm werd wel behouden. Het koppel ging op zoek naar een firma die het plan snel en goed tot uitvoering zou brengen, en Dewaele bleek een voordelige én milieuvriendelijke oplossing te bieden. “Een groot pluspunt is dat ze hun vaklui zeer goed aansturen, wat de timing uiteraard ten goede komt,” zo vertelt Jan. Het huis zelf werd opgetrokken in een rode steen, gecombineerd met rode cement. Bedoeling was het huis wit te schilderen, maar omdat het rood zo mooi oogt, wachten de bewoners daar nog even mee. De indeling biedt extra veel ruimte in de woonkamer, om te leven, maar ook voor feestjes. Een aantal kamers kregen een valse wand, zodat die later eventueel kan worden weggehaald. Zo is er beneden bijvoorbeeld een logeerkamer die later kan worden omgevormd tot slaap- en badkamer.

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.