Verschillende volumes in Vlezenbeek

 “Houtskeletbouw geeft naar ons gevoel meer comfort door de betere isolatie.”

FAM. BOUVY
Moderne woning in 3 blokken in Vlezenbeek
Moderne woning in 3 blokken in Vlezenbeek
  • Gevel in crepi en baksteen
  • Aluminium ramen
  • Drie volumes in één
  • Keramische tegels
  • Massief parket

Concept

Midden in de Vlezenbeekse velden rijzen drie volumes uit de grond. Samen vormen ze een moderne houtskeletbouwwoning die elke dag mag genieten van zonlicht, uitgestrekte landschappen en grazende koeien.

Het volume van de garage en de benedenverdieping is afgewerkt in een lichtgrijze baksteen. Het slaapvolume boven kreeg een buitengevel in crepi. De platte daken zijn, zoals altijd, voorzien van een waterdichte laag in epdm. Voor de ramen viel de keuze op aluminium profielen.

De grootste troef van deze houtskeletbouwwoning is vooral de lichtinval. Salon, eetruimte en keuken zijn naar het zuiden gericht en hebben volledig zicht op de tuin. Boven zijn ook de twee slaapkamers, bureau en badkamer naar de tuin gedraaid.

De vloeren zijn beneden afgewerkt met keramische tegels, boven ligt massief parket. De trappen tussen de verschillende verdiepingen zijn tot slot ook in hout afgewerkt.

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.