Verrassend in Deerlijk

“De schoonzoon van één van onze buren stond op een vrijdag verstomd te kijken naar de afgewerkte ruwbouw. Hij was er zeker van dat er op dinsdag nog geen huis stond.”

FAM. VANNESTE
Gevel in witte crepi
Gevel in witte crepi
  • Crepi en padoekhout
  • Aluminium ramen
  • Hoge luchtdichtheid
  • Eiken parket
  • Betonnen trap en kookeiland

Concept

Witte crepi tegen de gevel. Een carport in padoekhout. Deze houtskeletbouwwoning in Deerlijk is strak aan de buitenkant, praktisch aan de binnenkant. Beneden vind je een open leefruimte met living, keuken, eetruimte, koele berging en bureau. Boven zijn er twee slaapkamers, een dressing en een extra slaapkamer met terras. De gebruikte materialen binnen combineren verrassend een eiken parket met zwart gelakt hout en beton.

Qua energiezuinige ingrepen koos de architect voor een hoge luchtdichtheid en een hogere isolatiegraad voor de raamprofielen. Samen met de dik geïsoleerde wanden van het houten skelet krijg je een combinatie die heel energiezuinig is.

Onze realisaties

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

België
Gratis brochure aanvragen

Wil je jouw droomwoning realiseren? Meer informatie over onze aanpak? Of ben je benieuwd naar de verschillende voordelen én mogelijkheden van een woning in houtskeletbouw? Vraag nu onze inspiratiegids en laat je inspireren!

Wat kunnen wij voor je doen? Stel ons jouw vraag, we helpen je met plezier verder.